NEKED TETSZIK, AMIT A SÁRGAPÓLÓSOK CSINÁLNAK?

NEKED TETSZIK, AMIT A SÁRGAPÓLÓSOK CSINÁLNAK?

NEKED TETSZIK, AMIT A SÁRGAPÓLÓSOK CSINÁLNAK?

[good_old_share]


Sárga Póló! – Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

Szépen gyarapszik a Sárgapólós büntetésszámla. – Már csak tizenegyszer ennyi adományra van szükségünk, hogy az eddigi büntetéseket ki tudjuk fizetni.

 

Köszönjük az eddigi segítségeket. Sok kicsi sokra megy.Három aktív hét alatt összejött az összes büntetés Tizenegyed része. 220 000 Ft a számlán, és készpénzben átadva 35 000 Ft. 
Ezt 79 adományozó, 400 – 30 000 Ft-os befizetésekkel átutalásokkal adta össze. Átlag 3 200 Ft/fő volt a hozzájárulás.

Az a kérésünk, hogy mindenki, aki segített, vagy aki nem tudott, legalább tíz ismerősének javasolja, hogy Ő maga is járuljon hozzá a büntetések kifizetéséhez lehetőségihez mérten.

Természetesen csak akkor, ha tetszik, amit a Sárgapólósok tesznek egy igazságosabb világért.

Lehet utalni, befizetni, vagy postán is feladni. Akinek úgy könnyebb, az készpénzben is átadhatja.

Ha úgy gondolod, hogy tetszik, amit csinálunk, akkor most Te is hozzá tudsz járulni, hogy még többen, tovább tegyük.
Ha tenni akarsz, lehetőségedhez képest valamekkora összeget utalj egyszer, vagy rendszeresen az alábbi takarékszövetkezetes számlára:
B3 Takarékszövetkezet 73604095-10211768-00000000
Név: Golcs Roland, vagy Sárgapólós büntetésszámla
Megjegyzés: Büntetés hozzájárulás
Külföldről erre a számra tudsz utalni: IBAN szám: HU11 7360 4095 1021 1768 0000 0000

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A büntetések részletezését az alábbi hivatkozáson tudod megtekinteni: https://drive.google.com/file/d/1DSeQkko1nU6roKJgFTdXp9oNo4IOh3rI/view?usp=sharingA képeken a 2018. február 9-ig számlára történő befizetések, utalások láthatók. Mivel a legtöbb segítőnktől nincs felhatalmazásunk a neve közzétételéhez, így a neveket, és számlaszámokat kitakartuk.

Előre és utólag is köszönjük.
Megyünk tovább az úton.

Legyél győztes! Állj a bátrak közé!

Tisztelettel: Póka László, Nem adom a házamat mozgalom. Tel: 0630-931-9802.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM