WELLMANN! MIÉRT?

WELLMANN! MIÉRT?

WELLMANN! MIÉRT?

[good_old_share]

Ti küldtétek – Káplár János – Miért?

 

Ilyen hírek hallatán az emberben akarva akaratlanul is felmerül egy kérdés. Miért?

loading...

Miért tesz ilyet egy olyan ember, kinek feltételezhetően mindene meg van!

A legtöbb átlagemberhez viszonyítottan jobban él! Mit jobban? Sokkal jobban! Sőt nyugodtan mondhatjuk átlagon felettinek!Van karrierje, egzisztenciája! Ő az az ember, akire oda figyelnek. Tekintélye van, és tisztelik. Tisztelik barátai, kollégái, embertársai. Ha másért nem, hát azért mert ő a Kúria Polgári Kollégiumának első embere.

Életkörülménye, életvitele olyan lehet, amire a legtöbb ember csak vágyik, álmodhat azokról a szokásokról, ami neki természetes, megszokott! Pontosan ezért nem értem Wellmann doktor dolgait!

loading...

Pár napja közgazdasági alaptételeket hazudtolt meg a törlesztés kiszámításához, ez által hihetetlenül meg csúfolván a jogot, a közgazdasági alaptételeket, és ennek következményeként mennek tönkre Magyar szorgos családok. Most pedig úgy tűnik lepaktált a bankszövetséggel csak azért, hogy a bankok számára kedvezőbb ítéletek szülessenek, olyan ítéletek, amiket a legtöbb hazai, sok esetben egyébként jó szakmaisággal indokolt ítéletet hozó bírónak követnie kell, még akkor is, ha egyébként a minden tanulmányaiknak ellent mond!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Tudjuk, hogy nincs igazság szolgáltatás Magyarországon. Erre azt mondták, hogy jogszolgáltatás van! De már az sincs, illetve felkérésre lehet csinálni, fabrikálni, vagy épp utasításra eleget tenni a hatalom számára!De miért tesz ilyet egy ember? Mitől motiváltan? Hogy számol el tettével barátainak, kollégáinak? Mit mond nekik, mikor megkérdezik tőle, hogy ”miért tetted?”. Mikor találkozik embertársaival és látja azok szemében a megvetést, hogy számol el magának, családjának, gyermekeinek. Mit tanít gyermekeinek az életről?

Nem értem!

Amennyiben csak a havi jövedelmét találgatnánk az vélelmezhetően hetes számjegyű! De akkor miért tesz ilyet egy ember?! Egy főbíró?! Megfélemlítették? Vagy egyszerűen rosszul teszem fel a kérdést? Nem miért, sokkal inkább mennyiért?! János Káplár

Vajon mi motiválhatta ezt az embert? Szerinted miért tette? És az feltűnt valakinek, hogy a parlament háza táján túl nagy a csend az üggyel kapcsolatban? Az oldal alján megírhatod a véleményed!

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DR. VARGA-DAMM ANDREA KÉRÉSE.
DR. VARGA-DAMM ANDREA KÉRÉSE

DR. VARGA-DAMM ANDREA KÉRÉSE [good_old_share] Osszátok meg! Minél több embernek látnia kell, hogy Magyarországon visszatért az igazságszolgáltatás néhány figurája az...

MOST BEINDUL A DEVIZÁS LAVINA? OSZD MEG!
MOST BEINDUL A DEVIZÁS LAVINA? OSZD MEG!

MOST BEINDUL A DEVIZÁS LAVINA? OSZD MEG! [good_old_share] Kedves „deviza”- károsultak!  2016-04-19 Kérjük, hogy ezt a cikket olvassátok, értelmezzétek, és...

Close