WELLMANN! MIÉRT?

WELLMANN! MIÉRT?

WELLMANN! MIÉRT?

[good_old_share]

Ti küldtétek – Káplár János – Miért?

 

Ilyen hírek hallatán az emberben akarva akaratlanul is felmerül egy kérdés. Miért?

Miért tesz ilyet egy olyan ember, kinek feltételezhetően mindene meg van!

A legtöbb átlagemberhez viszonyítottan jobban él! Mit jobban? Sokkal jobban! Sőt nyugodtan mondhatjuk átlagon felettinek!Van karrierje, egzisztenciája! Ő az az ember, akire oda figyelnek. Tekintélye van, és tisztelik. Tisztelik barátai, kollégái, embertársai. Ha másért nem, hát azért mert ő a Kúria Polgári Kollégiumának első embere.

Életkörülménye, életvitele olyan lehet, amire a legtöbb ember csak vágyik, álmodhat azokról a szokásokról, ami neki természetes, megszokott! Pontosan ezért nem értem Wellmann doktor dolgait!

Pár napja közgazdasági alaptételeket hazudtolt meg a törlesztés kiszámításához, ez által hihetetlenül meg csúfolván a jogot, a közgazdasági alaptételeket, és ennek következményeként mennek tönkre Magyar szorgos családok. Most pedig úgy tűnik lepaktált a bankszövetséggel csak azért, hogy a bankok számára kedvezőbb ítéletek szülessenek, olyan ítéletek, amiket a legtöbb hazai, sok esetben egyébként jó szakmaisággal indokolt ítéletet hozó bírónak követnie kell, még akkor is, ha egyébként a minden tanulmányaiknak ellent mond!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Tudjuk, hogy nincs igazság szolgáltatás Magyarországon. Erre azt mondták, hogy jogszolgáltatás van! De már az sincs, illetve felkérésre lehet csinálni, fabrikálni, vagy épp utasításra eleget tenni a hatalom számára!De miért tesz ilyet egy ember? Mitől motiváltan? Hogy számol el tettével barátainak, kollégáinak? Mit mond nekik, mikor megkérdezik tőle, hogy ”miért tetted?”. Mikor találkozik embertársaival és látja azok szemében a megvetést, hogy számol el magának, családjának, gyermekeinek. Mit tanít gyermekeinek az életről?

Nem értem!

Amennyiben csak a havi jövedelmét találgatnánk az vélelmezhetően hetes számjegyű! De akkor miért tesz ilyet egy ember?! Egy főbíró?! Megfélemlítették? Vagy egyszerűen rosszul teszem fel a kérdést? Nem miért, sokkal inkább mennyiért?! János Káplár

Vajon mi motiválhatta ezt az embert? Szerinted miért tette? És az feltűnt valakinek, hogy a parlament háza táján túl nagy a csend az üggyel kapcsolatban? Az oldal alján megírhatod a véleményed!

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM