A BANKOK MEGINT NEM KAPNAK BÜNTETÉST, EZT IS MEGÚSSZÁK!

A BANKOK MEGINT NEM KAPNAK BÜNTETÉST, EZT IS MEGÚSSZÁK!

A BANKOK MEGINT NEM KAPNAK BÜNTETÉST, EZT IS MEGÚSSZÁK!

[good_old_share]


150.000 autóhitelszerződés, és jelentős számú jelzálog-szerződés esetében komoly problémák vannak.

 

De ezt is megúszták a bankok. Egy enye-bejnye…és ennyi! Videó alább!Mint ahogy ezt is megúszták: Hazánkban a bankok 734 milliárd forintot vontak el a "deviza"-károsult családoktól szervezetten, folytatólagosan. Ezzel az összeggel a családok mellett értelemszerűen a nemzetgazdaságot is megkárosították. Az MNB összegzése szerint hazánkban a bankok által tisztességtelenül felszámított összeg 734 milliárd forint volt. A forintosítás során az elszámolásban 1,9 millió szerződés volt érintett. Egy átlagos jelzáloghiteles esetében 718 ezer forint volt a tisztességtelenül felszámított összeg. Melyik parlamenti párt követelte a bankárok felelősségrevonását ???

Vajon ez hogy történhet meg egy jogállamban? A károsultak tényleg ennyire képtelenek összefogni, és a hatalmas tömeg erejével rákényszeríteni a politikusokat arra, hogy végre ne a bankárokat, hanem a népet képviseljék?Nem kellene már nekünk, civileknek megszerveződni és a választáson a saját kezünkbe venni az irányítást?

Mert, ha a jelenlegi parlamenti pártok közül bármelyik nyer, akkor itt pozitív változás nem lesz! Abban biztos lehetsz!

Nem unjuk még, hogy a politikusok védelmét élvező bankok bármit büntetlenül megtehetnek?

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/[poll id=”2″]

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM