A BANKOK MEGINT NEM KAPNAK BÜNTETÉST, EZT IS MEGÚSSZÁK!

A BANKOK MEGINT NEM KAPNAK BÜNTETÉST, EZT IS MEGÚSSZÁK!

A BANKOK MEGINT NEM KAPNAK BÜNTETÉST, EZT IS MEGÚSSZÁK!

[good_old_share]


150.000 autóhitelszerződés, és jelentős számú jelzálog-szerződés esetében komoly problémák vannak.

 

De ezt is megúszták a bankok. Egy enye-bejnye…és ennyi! Videó alább!

loading...Mint ahogy ezt is megúszták: Hazánkban a bankok 734 milliárd forintot vontak el a "deviza"-károsult családoktól szervezetten, folytatólagosan. Ezzel az összeggel a családok mellett értelemszerűen a nemzetgazdaságot is megkárosították. Az MNB összegzése szerint hazánkban a bankok által tisztességtelenül felszámított összeg 734 milliárd forint volt. A forintosítás során az elszámolásban 1,9 millió szerződés volt érintett. Egy átlagos jelzáloghiteles esetében 718 ezer forint volt a tisztességtelenül felszámított összeg. Melyik parlamenti párt követelte a bankárok felelősségrevonását ???

Vajon ez hogy történhet meg egy jogállamban? A károsultak tényleg ennyire képtelenek összefogni, és a hatalmas tömeg erejével rákényszeríteni a politikusokat arra, hogy végre ne a bankárokat, hanem a népet képviseljék?Nem kellene már nekünk, civileknek megszerveződni és a választáson a saját kezünkbe venni az irányítást?

Mert, ha a jelenlegi parlamenti pártok közül bármelyik nyer, akkor itt pozitív változás nem lesz! Abban biztos lehetsz!

Nem unjuk még, hogy a politikusok védelmét élvező bankok bármit büntetlenül megtehetnek?

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/FONTOS KÉRDÉS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ: Te aktív szerepet vállalnál, és tevőlegesen részt vennél a devizakárosultak esetlegesen megszerveződő országos mozgalmában?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A PÁRTOKAT TÁMADHATJÁK A DEVIZÁS CIVILEK.
A PÁRTOKAT TÁMADHATJÁK A DEVIZÁS CIVILEK.

A PÁRTOKAT TÁMADHATJÁK A DEVIZÁS CIVILEK. [good_old_share] Már éppen itt volt az ideje annak, hogy végre összekapják magukat a civil...

A DEVIZAKÁROSULTAK MOST VISSZAVÁGHATNAK!
A DEVIZAKÁROSULTAK MOST VISSZAVÁGHATNAK!

A DEVIZAKÁROSULTAK MOST VISSZAVÁGHATNAK! [good_old_share] "MÉG KÉR A NÉP" címmel hirdettük meg az első önálló sajtótájékoztatónkat. Videó alább!   Mire...

Close