NAGY ÉVA – HAMAROSAN KÁRTYAVÁRKÉNT OMLIK ÖSSZE A DEVIZAHITELNEK NEVEZETT CSALÁS-SOROZAT

NAGY ÉVA - HAMAROSAN KÁRTYAVÁRKÉNT OMLIK ÖSSZE A DEVIZAHITELNEK NEVEZETT CSALÁS-SOROZAT.

NAGY ÉVA – HAMAROSAN KÁRTYAVÁRKÉNT OMLIK ÖSSZE A DEVIZAHITELNEK NEVEZETT CSALÁS-SOROZAT

A devizahitelnek nevezett fércmunka teljes tartalmában és minden pontjában semmis, a szemétre való.
Ezen szerződések a szerződő felek nevén kívül más helytálló, és törvényes részt nem tartalmaznak.

A szerződéseket jelenleg a Kúria jogegységi határozatai tartják egészben.

Nem tudom, hogy mikor jut valakinek eszébe, hogy ezeket meg kell támadni először az Alkotmánybíróságon, majd az EU-ban.

Mert a Kúria sorozatosan túllép saját hatáskörén, és jogot alkot.
A Kúria csak a legfőbb jogalkalmazó, ebben a minőségében is számtalanszor megbukott, mert olyan törvényi hivatkozásokat alkalmaz, ami nem is létezik, legfeljebb a saját újraértelmezett kiadásában.

De ahhoz aztán tényleg semmi joga, hogy törvényeket alkosson, vagy a hazai és az uniós joggal szembe helyezkedve érvénybe helyezzen többszörösen semmis szerződéseket. 


Fel kell tenni valakinek a kérdést: A Kúria kinek az érdekét képviseli, ha sem a jognak nem szerez érvényt, sem az adósok érdekét nem hagyja érvényesülni? 

A válasz egyértelmű. Ha a Kúria nem a törvények betartását, a jog és igazságot védelmezi, nem az adósok érdekét képviseli, akkor a válasz nem lehet más, mint az, hogy a csaló bankokét.

Ennek legpregnánsabb bizonyítéka az illetékekről szóló határozata, a 6/2013.PJE, és a 2013.július 4-i, valamint a 2014.június 16-i ítéletek mind a semmis szerződések érvénybehelyezése tárgyába mutatnak, ahogy a Kúria minden eddigi tevékenysége abba az irányba halad, hogy Magyarországon ne lehessen kimondani a deviza alapú hitelek teljes semmisségét.

A részleges semmisségért pedig a parlament adósmentő csomagja után ne érje meg perelni. Mert a kivéreztetett devizahitelesek nagy részének mindennapos megélhetési gondja miatt csak egy megvalósíthatatlan álom a perlés lehetősége anyagilag, idegileg egyaránt.

A KÚRIA DEVIZA-ELSZÁMOLÁSÚ HITELBEN HOZOTT HATÁROZATAI, ÍTÉLETEI NEM CSAK HOGY ELLENTMONDANAK A MAGYAR TÖRVÉNYEKNEK, HANEM SÉRTIK A FOGYASZTÓ ÉRDEKÉT, ÉS NEM KOMPATIBILISEK AZ UNIÓS JOGGAL, ARRÓL NEM IS BESZÉLVE, HOGY A KÚRIA DÖNTÉSEI SZEMBEMENNEK SAJÁT KORÁBBI DÖNTÉSEIVEL IS.

Ha Magyarországon nem lehet a jognak és az igazságnak érvényt szerezni, akkor irány az EU, irány Luxembourg!
Az uniós törvények alapján nem lehet veszíteni, mert a 93/13. EGK.sz rendelet, és más precedens jogszabályok alapján mindenki számára elérhető a teljes semmisség!


A harcot nem szabad feladni!
Szét kell bombázni, és teljes tartalmában meg kell semmisíteni a devizahitelnek nevezett uzsorás terméket!

A KORMÁNY ADÓSMENTÉSE CSAK EGY IDŐZÍTETT BOMBA, AMENNYIBEN NEM EMELI KI BELŐLE AZ ÁRFOLYAMKOCKÁZATOT.
A FORINTOSÍTÁSSAL ÖRÖKÖS ADÓSRABSZOLGASÁGBA HAJTJA A DEVIZAHITELESEKET AZZAL, HOGY AZ EREDETILEG FELVETT ÖSSZEGET A DEVIZA-ELSZÁMOLÁSSAL 2-3-SZOROSÁRA FELTURBÓZOTT ÖSSZEGEKBŐL VISSZAADNAK 1-2 MILLIÓ FORINTOT.
EZ ISMÉT NEM OLDJA MEG A PROBLÉMÁT, HANEM CSAK ELODÁZZA AZT.

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM