NAGY ÉVA – HAMAROSAN KÁRTYAVÁRKÉNT OMLIK ÖSSZE A DEVIZAHITELNEK NEVEZETT CSALÁS-SOROZAT

NAGY ÉVA - HAMAROSAN KÁRTYAVÁRKÉNT OMLIK ÖSSZE A DEVIZAHITELNEK NEVEZETT CSALÁS-SOROZAT.

NAGY ÉVA – HAMAROSAN KÁRTYAVÁRKÉNT OMLIK ÖSSZE A DEVIZAHITELNEK NEVEZETT CSALÁS-SOROZAT

A devizahitelnek nevezett fércmunka teljes tartalmában és minden pontjában semmis, a szemétre való.
Ezen szerződések a szerződő felek nevén kívül más helytálló, és törvényes részt nem tartalmaznak.

A szerződéseket jelenleg a Kúria jogegységi határozatai tartják egészben.

Nem tudom, hogy mikor jut valakinek eszébe, hogy ezeket meg kell támadni először az Alkotmánybíróságon, majd az EU-ban.

loading...

Mert a Kúria sorozatosan túllép saját hatáskörén, és jogot alkot.
A Kúria csak a legfőbb jogalkalmazó, ebben a minőségében is számtalanszor megbukott, mert olyan törvényi hivatkozásokat alkalmaz, ami nem is létezik, legfeljebb a saját újraértelmezett kiadásában.

De ahhoz aztán tényleg semmi joga, hogy törvényeket alkosson, vagy a hazai és az uniós joggal szembe helyezkedve érvénybe helyezzen többszörösen semmis szerződéseket. 


Fel kell tenni valakinek a kérdést: A Kúria kinek az érdekét képviseli, ha sem a jognak nem szerez érvényt, sem az adósok érdekét nem hagyja érvényesülni? 

A válasz egyértelmű. Ha a Kúria nem a törvények betartását, a jog és igazságot védelmezi, nem az adósok érdekét képviseli, akkor a válasz nem lehet más, mint az, hogy a csaló bankokét.

loading...

Ennek legpregnánsabb bizonyítéka az illetékekről szóló határozata, a 6/2013.PJE, és a 2013.július 4-i, valamint a 2014.június 16-i ítéletek mind a semmis szerződések érvénybehelyezése tárgyába mutatnak, ahogy a Kúria minden eddigi tevékenysége abba az irányba halad, hogy Magyarországon ne lehessen kimondani a deviza alapú hitelek teljes semmisségét.

A részleges semmisségért pedig a parlament adósmentő csomagja után ne érje meg perelni. Mert a kivéreztetett devizahitelesek nagy részének mindennapos megélhetési gondja miatt csak egy megvalósíthatatlan álom a perlés lehetősége anyagilag, idegileg egyaránt.

A KÚRIA DEVIZA-ELSZÁMOLÁSÚ HITELBEN HOZOTT HATÁROZATAI, ÍTÉLETEI NEM CSAK HOGY ELLENTMONDANAK A MAGYAR TÖRVÉNYEKNEK, HANEM SÉRTIK A FOGYASZTÓ ÉRDEKÉT, ÉS NEM KOMPATIBILISEK AZ UNIÓS JOGGAL, ARRÓL NEM IS BESZÉLVE, HOGY A KÚRIA DÖNTÉSEI SZEMBEMENNEK SAJÁT KORÁBBI DÖNTÉSEIVEL IS.

Ha Magyarországon nem lehet a jognak és az igazságnak érvényt szerezni, akkor irány az EU, irány Luxembourg!
Az uniós törvények alapján nem lehet veszíteni, mert a 93/13. EGK.sz rendelet, és más precedens jogszabályok alapján mindenki számára elérhető a teljes semmisség!


A harcot nem szabad feladni!
Szét kell bombázni, és teljes tartalmában meg kell semmisíteni a devizahitelnek nevezett uzsorás terméket!

A KORMÁNY ADÓSMENTÉSE CSAK EGY IDŐZÍTETT BOMBA, AMENNYIBEN NEM EMELI KI BELŐLE AZ ÁRFOLYAMKOCKÁZATOT.
A FORINTOSÍTÁSSAL ÖRÖKÖS ADÓSRABSZOLGASÁGBA HAJTJA A DEVIZAHITELESEKET AZZAL, HOGY AZ EREDETILEG FELVETT ÖSSZEGET A DEVIZA-ELSZÁMOLÁSSAL 2-3-SZOROSÁRA FELTURBÓZOTT ÖSSZEGEKBŐL VISSZAADNAK 1-2 MILLIÓ FORINTOT.
EZ ISMÉT NEM OLDJA MEG A PROBLÉMÁT, HANEM CSAK ELODÁZZA AZT.

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
TÖRVÉNYTELEN VÉGREHAJTÁSOK - MAGYARÁZKODIK A VÉGREHAJTÓI KAMARA.
TÖRVÉNYTELEN VÉGREHAJTÁSOK – MAGYARÁZKODIK A VÉGREHAJTÓI KAMARA

Devizahitelek – a végrehajtási törvény téves értelmezése fordulhat elő Szünetelnek a végrehajtási ügyek július 26. óta az akkortól hatályos jogszabállyal...

ÚJABB MAGYAR "DEVIZAHITELES" ÜGY KERÜL AZ EU-BÍRÓSÁG ELÉ.
ÚJABB MAGYAR “DEVIZAHITELES” ÜGY KERÜL AZ EU-BÍRÓSÁG ELÉ

Újabb magyar devizahiteles ügy kerülhet az EU-bíróság elé Újabb magyar devizahiteles ügyben tarthat tárgyalást ősszel az Európai Bíróság, a perben...

Close