NINCS ALKU! A KÁRPÓTLÁSI TÖRVÉNYBŐL NEM ENGEDÜNK!

loading...

NINCS ALKU! A KÁRPÓTLÁSI TÖRVÉNYBŐL NEM ENGEDÜNK!

Email


A Kárpótlási törvényből nem engedhetünk!

 

Járvás Éva – Semmiképpen nem fogadható el 10 év kegyetlen rablás után, hogy a bűnösök szárazon elvigyék a rablott pénzeket és életeket. Minden olyan alkut, ami ennek ellentmond határozottan ellenzek és árulásnak tartok.Ha állandóan megaluszik a kárvallott társadalmi csoport, akkor nem is érdemel mást, mint a hátán táncoljanak a nyakkendős bűnözők. Vannak álcivil érdekvédelmi csoportok, akik hátráltatják ennek a követelésnek az érvényesülését azzal, hogy alkut kötnek a bűnözőkkel.

Jelenleg a politikai pártok kampányában mindegyiknek a bűnpártolás van cifra beszédbe csomagolva. Mégis, ha bűnpártolással kampányolnak, akkor vajon milyen kormány lesz, – bármilyen összetétel esetén? Szabad ezen gondolkodni.

loading...

NINCS ALKU!

 

Semmi lehetetlent nem kívánunk, csak a jog betartását és a bűnfelderítést, számonkérését.A KÁRPÓTLÁS forrását a bűnelkövetők vagyonának lefoglalása biztosítja, és nem a költségvetés. Erre hatályos törvény ad lehetőséget az államnak, bármilyen összetételű kormány kerül hatalomra.

Nem csak riportokban és köztéri beszédekben, esetleges elszólásokban kell kimondani, hogy bűnszövetségben elkövetett BŰNCSELEKMÉNY történt ÁLLAMI BŰNPÁRTOLÓ segédlettel, hanem TÖRVÉNYBEN IS KI KELL MONDANI!

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A teljes bűncselekményt fel kell tárni, a felelős gazdasági bérgyilkosok személyét fel kell fedni és kellően szankcionálni.

Ez a minimum! Amíg a Kárpótlási törvényt kikényszerítjük, addig is van mód az egyéni megoldásokra az elszámoltatás alapján. – Járvás Éva.

Te is így gondolod?

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás