MONDD KI AZ IGAZAT-AMIKOR EGY BÍRÓNAK BETÖRIK A FEJÉT.

loading...

MONDD KI AZ IGAZAT-AMIKOR EGY BÍRÓNAK BETÖRIK A FEJÉT.


Ezért sem halad a devizakárosultak ügye….
Szepesházi Péter bíróról, és Ravasz László ny.bíróról már több alkalommal is írtunk. Ők azok a tisztességes bírók, akik többek között az átvert devizakárosultak mellett is kiálltak.

Korábban egy közleményt is kiadtak a „devizahitelesek kilövésével” kapcsolatos devizakonferencián elhangzottakkal kapcsolatban. IDE KATTINTVA olvashatod a közleményt. (A Pécsi Ítélőtábla és a Pécsi Törvényszék közös szervezésében 2016. április 8).

Most a HVG számolt be arról, hogy egy birtokukba jutott levél szerint Szepesházi Péter munkáltatója nem engedélyezte végül a szereplést, egyebek mellett arra hivatkozva, hogy a nyilatkozat a bíróság hivatalos álláspontjának tűnhetne. A műsort alább megnézheted!

loading...

Nem vehetett részt az RTL Klub Magyarul Balóval című műsorának hétfői, bíróságokkal foglalkozó adásában Szepesházi Péter, a Budai Központi Kerületi Bíróság polgári bírája – tudta meg a hvg.hu.Szepesházi az utóbbi időben több interjúban bírálta Handó Tünde és az általa vezetett Országos Bírósági Hivatal (OBH) tevékenységét.

A HVG úgy tudja, Handó Tünde levélben kereste meg a bíró munkáltatóját, Fazekas Sándort, a Fővárosi Törvényszék elnökét azzal, hogy Szepesházi ne szerepeljen a műsorban.

A lap azt állítja, hogy egy birtokukba jutott levél szerint Fazekas Sándor végül nem engedélyezte a szerepelést, egyebek mellett arra hivatkozva, hogy Szepesházi nyilatkozata a bíróság hivatalos álláspontjának tűnhetne.

Úgy tudják, hogy a műsorba meghívták az Országos Bírósági Hivatal képviselőjét is, de az OBH nem kívánt élni ezzel a lehetőséggel.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/
Recseg ropog a jogállamiság! Neked erről mi a véleményed?

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás