DEVIZÁS DÖBBENET-AZ UNIÓ BÍRÓSÁGA ELŐTT TÖBB MINT 60 KÉRDÉS FEKSZIK!

DEVIZÁS DÖBBENET-AZ UNIÓ BÍRÓSÁGA ELŐTT TÖBB MINT 60 KÉRDÉS FEKSZIK!

DEVIZÁS DÖBBENET-AZ UNIÓ BÍRÓSÁGA ELŐTT TÖBB MINT 60 KÉRDÉS FEKSZIK!

[good_old_share]


„..Nagyobb cunami jöhet, mint a Kásler-ügyben az árrés… Addig is viszont vitatni, perelni, harcolni kell, mert különben mindenünket elvisznek….”
Devizahitelesek Mentőöve Egyesület  – Nagyon sok jelenleg a szélhámos a devizahitelesek körül, mivel érdemi segítséget nem tudnak nyújtani.

Pillanatnyilag az a célunk, hogy az Európai Unió Bírósága előtt lévő előzetes döntéshozatali eljárások befejezéséig felfüggesztessük a hazai pereket. Az Unió bírósága előtt jelenleg már több, mint 60 kérdés fekszik, így ha csak 1 is igazat ad nekünk, akkor nagyobb cunami jöhet, mint a Kásler-ügyben az árrés.

Itthon nem lehet igazunk, mert a bíráink döntő többsége júdáspénzért elárulta a Hazáját meg az esküjét, így ismét csak az országon kívülről várhatjuk a segítséget.

Megérkezett az Európai Unió Bíróságától a mi perszámunk is, C-232/17. számon.

 

A Kúria PfV.1.22.198/2016/10. számú, 2017. március 22. napján kelt ELJÁRÁST FELFÜGGESZTŐ VÉGZÉSE.A hivatkozott végzés 3. pontjának vonatkozó szövegrésze szerint: „[3] Hangsúlyozza a Kúria: az előzetes döntéshozatali eljárás és a jelen felülvizsgálati eljárás összefüggése csak akkor állapítható meg, ha az előzetes döntéshozatali eljárásban vizsgált probléma a kereset vagy viszontkereset következtében a per tárgya volt, és a felülvizsgálati kérelem hivatkozása folytán a felülvizsgálati eljárásnak is tárgya.”

A végzés [5] pontja értelmében: „[5] Mindezek szerint a felülvizsgálati eljárást érintően más bíróság: az Európai Unió Bíróságának hatáskörébe tartozó eljárás folyamatban van, amely eljárás eredménye kihat a jelen eljárásra. Tekintettel arra is, hogy az előzetes döntéshozatal iránti kérelem esetén a nemzeti eljárásoktól a Európai Unió Bírósága döntésének meghozataláig tartózkodni kell (hiszen az EUB határozata ítélt dolgot jelent, ezenkívül kötelező nemcsak az előzetes döntéshozatal iránti kérelmet kezdeményező nemzeti bíróság, hanem a tagállamok valamennyi bírósága számára is), a Kúria a Pp.270.§ (1) bekezdésének megfelelően alkalmazott Pp. 152.§ (2) bek. alapján a felülvizsgálati eljárást felfüggesztette, az Európai Unió Bírósága előtt C-126/17. számon indult előzetes döntéshozatali eljárás befejeződéséig.”

Áttekintve az eljárás során keletkezett dokumentációt megállapítható, hogy A FENTEBB HIVATKOZOTT előzetes döntéshozatali eljárásokban vizsgált problémák a jelen per tárgyát képezik, melynek következtében a jelen eljárás és a hivatkozott előzetes döntéshozatali eljárások közötti közvetlen összefüggés megállapítható, ÍGY A JELEN ESETBEN A Pp. 152. § (2) BEKEZDÉSE ALKALMAZANDÓ.
Fentiek alapján egyetlen hazai bíró sem garázdálkodhat elszabadult hajóágyúként, amit eddig tettek egyesek, nevezetesen tárgyaláson fennhangon fröcsögték, hogy nekik az EU Bíróság semmit nem írhat elő és nem is hajlandóak felfüggeszteni a pereinket. Ez akkor lenne kerek, ha a szervilis bírákat automatikusan kártérítésre is lehetne kötelezni, de a mai bírák csak tönkre tehetik a hazai lakosságot, felelősséggel semmilyen gyalázatos, hazaáruló ítéletükért nem tartoznak.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Addig is viszont vitatni, perelni, harcolni kell, mert különben mindenünket elvisznek.

loading…


Elkezdtük a forgalomból kivonások bírósági felülvizsgálatát is.

Jogerős ítéletünk van a törzskönyv kiadatásáról, amit a kormányhivataloknak is tudomásul kell venni. Nem szabad bemondásra mindent teljesíteniük a hitelezőknek, mert ezzel a lakosságot teszik tönkre. Zomborszky-Fehér Zsolt, DHM. (Devizahitelesek Mentőöve Egyesület).

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM