DEVIZÁS DÖBBENET-AZ UNIÓ BÍRÓSÁGA ELŐTT TÖBB MINT 60 KÉRDÉS FEKSZIK!

DEVIZÁS DÖBBENET-AZ UNIÓ BÍRÓSÁGA ELŐTT TÖBB MINT 60 KÉRDÉS FEKSZIK!

DEVIZÁS DÖBBENET-AZ UNIÓ BÍRÓSÁGA ELŐTT TÖBB MINT 60 KÉRDÉS FEKSZIK!

[good_old_share]


„..Nagyobb cunami jöhet, mint a Kásler-ügyben az árrés… Addig is viszont vitatni, perelni, harcolni kell, mert különben mindenünket elvisznek….”
Devizahitelesek Mentőöve Egyesület  – Nagyon sok jelenleg a szélhámos a devizahitelesek körül, mivel érdemi segítséget nem tudnak nyújtani.

loading...

Pillanatnyilag az a célunk, hogy az Európai Unió Bírósága előtt lévő előzetes döntéshozatali eljárások befejezéséig felfüggesztessük a hazai pereket. Az Unió bírósága előtt jelenleg már több, mint 60 kérdés fekszik, így ha csak 1 is igazat ad nekünk, akkor nagyobb cunami jöhet, mint a Kásler-ügyben az árrés.

Itthon nem lehet igazunk, mert a bíráink döntő többsége júdáspénzért elárulta a Hazáját meg az esküjét, így ismét csak az országon kívülről várhatjuk a segítséget.

Megérkezett az Európai Unió Bíróságától a mi perszámunk is, C-232/17. számon.

 

A Kúria PfV.1.22.198/2016/10. számú, 2017. március 22. napján kelt ELJÁRÁST FELFÜGGESZTŐ VÉGZÉSE.A hivatkozott végzés 3. pontjának vonatkozó szövegrésze szerint: „[3] Hangsúlyozza a Kúria: az előzetes döntéshozatali eljárás és a jelen felülvizsgálati eljárás összefüggése csak akkor állapítható meg, ha az előzetes döntéshozatali eljárásban vizsgált probléma a kereset vagy viszontkereset következtében a per tárgya volt, és a felülvizsgálati kérelem hivatkozása folytán a felülvizsgálati eljárásnak is tárgya.”

A végzés [5] pontja értelmében: „[5] Mindezek szerint a felülvizsgálati eljárást érintően más bíróság: az Európai Unió Bíróságának hatáskörébe tartozó eljárás folyamatban van, amely eljárás eredménye kihat a jelen eljárásra. Tekintettel arra is, hogy az előzetes döntéshozatal iránti kérelem esetén a nemzeti eljárásoktól a Európai Unió Bírósága döntésének meghozataláig tartózkodni kell (hiszen az EUB határozata ítélt dolgot jelent, ezenkívül kötelező nemcsak az előzetes döntéshozatal iránti kérelmet kezdeményező nemzeti bíróság, hanem a tagállamok valamennyi bírósága számára is), a Kúria a Pp.270.§ (1) bekezdésének megfelelően alkalmazott Pp. 152.§ (2) bek. alapján a felülvizsgálati eljárást felfüggesztette, az Európai Unió Bírósága előtt C-126/17. számon indult előzetes döntéshozatali eljárás befejeződéséig.”

loading...

Áttekintve az eljárás során keletkezett dokumentációt megállapítható, hogy A FENTEBB HIVATKOZOTT előzetes döntéshozatali eljárásokban vizsgált problémák a jelen per tárgyát képezik, melynek következtében a jelen eljárás és a hivatkozott előzetes döntéshozatali eljárások közötti közvetlen összefüggés megállapítható, ÍGY A JELEN ESETBEN A Pp. 152. § (2) BEKEZDÉSE ALKALMAZANDÓ.
Fentiek alapján egyetlen hazai bíró sem garázdálkodhat elszabadult hajóágyúként, amit eddig tettek egyesek, nevezetesen tárgyaláson fennhangon fröcsögték, hogy nekik az EU Bíróság semmit nem írhat elő és nem is hajlandóak felfüggeszteni a pereinket. Ez akkor lenne kerek, ha a szervilis bírákat automatikusan kártérítésre is lehetne kötelezni, de a mai bírák csak tönkre tehetik a hazai lakosságot, felelősséggel semmilyen gyalázatos, hazaáruló ítéletükért nem tartoznak.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Addig is viszont vitatni, perelni, harcolni kell, mert különben mindenünket elvisznek.

loading…


Elkezdtük a forgalomból kivonások bírósági felülvizsgálatát is.

Jogerős ítéletünk van a törzskönyv kiadatásáról, amit a kormányhivataloknak is tudomásul kell venni. Nem szabad bemondásra mindent teljesíteniük a hitelezőknek, mert ezzel a lakosságot teszik tönkre. Zomborszky-Fehér Zsolt, DHM. (Devizahitelesek Mentőöve Egyesület).

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
EZÉRT NEM VOLTAK OTT ORBÁNÉK A HITELKÁROSULTAK PARLAMENTI VITÁJÁN.
EZÉRT NEM VOLTAK OTT ORBÁNÉK A HITELKÁROSULTAK PARLAMENTI VITÁJÁN.

EZÉRT NEM VOLTAK OTT ORBÁNÉK A HITELKÁROSULTAK PARLAMENTI VITÁJÁN. [good_old_share] Magyarországon az élet fantasztikus, hiszen példa nélküli az a siker...

DEVIZAHITEL-SZEMBESÍTJÜK A KORMÁNYT SAJÁT ÁRULÁSÁVAL.
DEVIZAHITEL-SZEMBESÍTJÜK A KORMÁNYT SAJÁT ÁRULÁSÁVAL.

DEVIZAHITEL-SZEMBESÍTJÜK A KORMÁNYT SAJÁT ÁRULÁSÁVAL. [good_old_share] Ma ismét devizahiteles vitanap a Parlamentben.   Amíg mi újfent szembesítjük a kormányt az...

Close