A bankok veszélyben vannak!

A bankok veszélyben vannak!

A bankok veszélyben vannak!


Fontos információk! Olvasd végig!

…Jelenleg is vannak kinn az unióban ügyek amelyek döntésre várnak. A kör lassan bezárul a bankok körül a C260/18-as ügy 6000 milliárd forint veszteséget okoz a bankoknak. Ez az ítélet kötelezően alkalmazandó Magyarországon is mert a lengyel Ptk-ban is jelen vannak ugyanazok az átszámítási szabályok mint a magyar Ptk-ban ezért nem lehet mellőzni az ítéletet.

A bankok ezt jól tudják és minden eszközt megragadnak arra, hogy a veszteségeiket csökkentsék…Kártérítési ügyvéd: Szeretném felhívni a devizakárosultak figyelmét az alábbiakra:

Vannak olyan cégek amelyek jogi szaktudás és jogi végzettség nélkül végeznek jogi tevékenységet és erre külön honlapot üzemeltetnek. Fő profiljuk az ,hogy a devizahiteles ügyekkel foglalkozó ügyvédek ellen az internetes oldalon lejárató kampányt folytassanak és azt sugallják az adósoknak, hogy nem szabad küzdeni a bank ellen hanem egyezséget kell velük kötni.

Azt mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy ebben mi az ő érdekük. Azt viszont bátran állíthatom, hogy a közelmúlt uniós ítéletei és egyes jól felkészült bírák és ügyvédek határozott álláspontja az, hogy a bankok veszélyben vannak mert minden szerződés érvénytelen ezért alkalmaznak ilyen fillérekért megvehető, az adósok hitét aláásó, reményüket elvevő és a banki egyezség felé irányító kóklereket.

Félreértés ne essék, én nem azt mondom, hogy bízzanak meg engem vagy bármelyik kollégámat az ügyük képviseletével csak arra hívom fel a figyelmüket, hogy inkább pereljenek egyedül, ügyvéd nélkül de ne üljenek fel ezeknek a keselyűknek akik a a kivéreztetett adóson még egyet akarnak csavarni azzal, hogy a bankok karmaiba lökik őket és még egy bőrt lenyúznak róluk.

Az ilyen hiénák az emberek szenvedéséből, nyomorából akarnak megélni és eladták magukat a bankoknak aprópénzért. Látszólag a devizások mellett állónak hirdetik magukat azonban az egyetlen "tudásuk" abban áll, hogy ha valaki elmegy hozzájuk akkor bemennek a bankba és jutalékért megpróbálnak az adósról még egy bőrt lehúzni.

Még egyszer kiemelem, nem kell ügyvédet megbízni ha nem akar az adós. Sok ingyenes nyomtatvány van már a bíróság.hu oldalon. Adja be a pert, kérjen költségmentességet és hivatkozzon az uniós jogra. Sok becsületes bíró, ügyvéd tett már fel olyan minta beadványokat amelyekkel el lehet indulni.Persze arra vigyázni kell, hogy ha a bank az ellenkérelmet beadja akkor arra is legyen válasz.

loading...

De egyet mindenki jól jegyezzen meg: Csak akkor tud kedvező egyezséggel kiszállni az adósságből ha van a kezében fegyver és eszköz amivel a bankot sakkban tudja tartani. Ez pedig nem a hiénákon keresztüli könyörgés hanem a bíróságra beadott kereset.

A bankok eladták a követeléseiket a még éhesebb faktoring cégeknek.

Ezek alkalmazzák a báránybőrbe bújt farkasokat akiknek az a dolguk ,hogy az internet nyilvánossága előtt a devizás ügyvédeket hiteltelenítsék , elvegyék az emberek reményét, és a bankkal való mielőbbi – per nélküli – egyezség irányába lökjék őket.

Hozzám is sok olyan ügyfél jött akit ezek becsaptak. Elvették a pénzüket, szellemi tulajdonukként feltüntetett jogi eljárásokkal hülyítették az embereket, majd eltűntek, fel sem vették a telefont, az ügyből persze semmi se lett mert ügyvédi képesítés és tudás nélkül keresetet nem tudtak beadni.

Ezt hívják úgy hogy zugírászat.

Mindenki aki a peres úton kívüli humbugokkal áll elő, az a bank érdekét képviseli.

loading…


Az adós már azzal is nyer ha időt nyer. Jelenleg is vannak kinn az unióban ügyek amelyek döntésre várnak. A kör lassan bezárul a bankok körül a C260/18-as ügy 6000 milliárd forint veszteséget okoz a bankoknak. Ez az ítélet kötelezően alkalmazandó Magyarországon is mert a lengyel Ptk-ban is jelen vannak ugyanazok az átszámítási szabályok mint a magyar Ptk-ban ezért nem lehet mellőzni az ítéletet.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A bankok ezt jól tudják és minden eszközt megragadnak arra, hogy a veszteségeiket csökkentsék.

Ezért vannak olyan facebookos csoportok ahol az embereket tévútra viszik, becsapják, a jogi helyzetet szándékosan félreértelmezik és ezzel befolyásolják a közvéleményt.
Majd pedig a becsapott emberektől pénzt szednek le de a végén a banktól is megkapják a jutalékukat.

A fentieket nem azért hoztam a tudomásukra,hogy mindenképpen ügyvédhez forduljanak hanem azért, hogy sohase forduljanak ezekhez a hiénákhoz. Inkább pereljenek saját maguk. Kártérítési ügyvéd.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...