MINDEN DEVIZÁBAN NYILVÁNTARTOTT KÖLCSÖNSZERZŐDÉS JÓ ERKÖLCSBE ÜTKÖZÉS OKÁN IS SEMMIS.

MINDEN DEVIZÁBAN NYILVÁNTARTOTT KÖLCSÖNSZERZŐDÉS JÓ ERKÖLCSBE ÜTKÖZÉS OKÁN IS SEMMIS.

MINDEN DEVIZÁBAN NYILVÁNTARTOTT KÖLCSÖNSZERZŐDÉS JÓ ERKÖLCSBE ÜTKÖZÉS OKÁN IS SEMMIS.

[good_old_share]


A devizában nyilvántartott kölcsönök dr.Kriston István ügyvéd úr egyik ügyében a pesti bíróság I.fokon KIMONDTA, hogy mivel a BANKOK  TŐZSDEI  TAGSÁGUK  RÉVÉN  rendelkeztek ezen szerződések megkötésekor  a BÉT 2004.évi tíz éves CHF árfolyam előrejelzés ismeretével, és azt a fogyasztók elől TUDATOSAN ELHALLGATTÁK, MINDEN DEVIZÁBAN NYILVÁNTARTOTT KÖLCSÖNSZERZŐDÉS JÓ ERKÖLCSBE ÜTKÖZÉS OKÁN IS SEMMIS.A hitelezők azon állítása, hogy nem ismerhették előre az árfolyamok alakulását pontosan olyan nagy hazugság, mint mikor azt állították, hogy CHF van ezen ügyletek mögött.

Az Erste ügyfeleinek szerződésében maga a hitelező is elismeri mikor arról ír a CHF kockázat ismertetésekor, hogy annak ellenére, hogy nem CHF a kölcsön fedezete, az adós mégis kéri a CHF nyilvántartást.

Emellett az Erste a Kásler ügyet követően kötelezően előírt ELSZÁMOLÁSÁBAN maga is úgy fogalmaz, hogy a TISZTESSÉGTELENÜL FELSZÁMÍTOTT ÖSSZEG xy CHF.

A Szegedi Járásbíróságon dr.T András az októberi tárgyaláson közölte, hogy nem felfüggeszteni, hanem MEGSZÜNTETNI RENDELTE VOLNA a végrehajtásokat, de mert 2 nappal korábban kaptak hírt arról, hogy a MKK-hoz (Schmidt Mária érdekeltségű) került a követelés, így őket is perbe kell hívnunk, így lett még 3 tárgyalás, ahol nem jelent meg a követeléskezelő képviselője, beadványuk semmi újat nem tartalmazott.Az utolsó tárgyaláson T András ítélethirdetésre halasztott, mint KIDERÜLT GYÁVASÁGA OKÁN, mert amit ítélet címszó alatt kaptunk az BENNÜNKET MARASZTALT a hitelező számtalan tisztességtelensége, valamint a 2019.március 14-i C-118/17.sz.Erste vonatkozású Európai Bírósági ítélet figyelmen kívül hagyásával.

Mi a rendelkezésre bocsátott hatmilliót meghaladó összeget fizettünk már vissza az Erste-nek, így bármilyen állam által elrendelt, meg nem tárgyalt beavatkozás magánjogi szerződésünkbe JOGSÉRELMET, EGYOLDALÚ ANYAGI HÁTRÁNYT OKOZÓ a FOGYASZTÓK KÁRÁRA és a "törvényalkotó" kormány, valamint a hitelező egyoldalú, JOGALAP NÉLKÜLI GAZDAGODÁSÁT BIZTOSÍTÓ!

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ismereteim szerint a bírákra kötelező az UNIÓS ítéletek figyelembe vételével való ÍTÉLKEZÉS különösen akkor, mikor az utolsó tárgyaláson határozottan kértem uniós állampolgárkénti megítélhetőségemet, és felhívtam az eljáró Dr. T András figyelmét, hogy minden utólag terhünkre hozott PJE-t, DH-törvényt, jogszabályt, bírói gyakorlatra való hivatkozást hagyjon figyelmen kívül és úgy ÍTÉLKEZZEN!

loading…


Na, ezen hozzászólásomat (a kíván-e egyebet elmondani kérdést követően) nem foglalta jkv-be. K. Lenke.

NCK: Egyértelmű, hogy a bírák egy része, felsőbb utasításra nem mer a hatályos törvények és az alapvető tisztesség szerint a bankok terhére ítéletet hozni.

Sokan figyelmen kívül hagyják az Európai fogyasztóvédelmi jogokat, hazánk EU tagságából fakadóan kötelező Európai Bírósági ítéleteket vesznek semmibe, és felsőbb érdekeknek megfelelve Magyar családokat tesznek földönfutóvá.

Az ítéletek meghozatalakor valamilyen rejtélyes okból nevükkel vállalják annak a lehetőségét, hogy egy későbbi esetleges fordulat esetén a jegyzőkönyvek és az általuk meghozott ítéletek alapján, számonkérhetőek és elszámoltathatóak lesznek….És azt hiszik, hogy az elszámoltatásuk soha nem fog megtörténni!

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM