Meglátogattuk a végrehajtói irodát! 885 millió kenőpénz és évi több mint 600 milliós bevétel? VIDEO!

Dr. Fiszter Zsuzsanna, Nemzeti Civil Kontroll

Videók az oldal alján!

Dr. Fiszter Zsuzsanna – 885 millió kenőpénz és évi több mint 600 milliós bevétel? Végrehajtóknál így szokás…Dr. Schadl György, az MBVK elnöke ezzel "büszkélkedhet", amelyet a magyar emberek népnyúzásából gyűjtött össze! A Mi Hazánk Mozgalom már november 28-án közzé tette( YouTube csatornánkon elérhető), hogy miért is van előzetes letartóztatásban a végrehajtó maffia elnöke, az ügyészség tájékoztatása ezt alá is támasztotta azóta, miszerint a végrehajtói kinevezések elintézése miatt kapta a kenőpénzeket az elnök, melyet további kisebb ügyintézések érdekében Völner Pálnak is osztott le belőle a vád alapján 83 millió forintot.

Az ügyben érintett lehet akár 76 végrehajtó is, ami a teljes 220 fős létszámhoz viszonyítva hatalmas mértéket öl. Nagy részük valószínűsíthetőleg az újonnan kinevezett végrehajtók közül kerülhet elő.

A végrehajtást jelenleg nem más mozgatja mint a pénz! Vagyis csak mozgatta, mert hatalmas porszem került a gépezetükbe, amit alattomos, sunyi módon építettek fel. Kihasználva erre az emberek nyomorát a saját anyagi hasznukat előrébb helyezve.
Ennek véget kell vetnünk! Videó az oldal alján!

A végrehajtás szükséges tevékenység, mert a jogos tartozást meg kell fizetni, de a végrehajtónak az igazságszolgáltatás segédmunkásának kell lennie és nem mindenhatót játszani! Ezért is  kezdeményezi a Mi Hazánk Mozgalom, hogy legyen a végrehajtás újra nonprofit tevékenység, vizsgálják felül a korábbi végrehajtási eljárásokat, cseréljék le a börtönbe kerülő végrehajtókat tisztességes emberekre!

De a hadjáratunk itt nem állhat meg! Folytatjuk a harcot és elfogjuk számoltatni a kifosztásért felelős közjegyzőket, bankokat és követeléskezelő cégeket is és felelni fognak megannyi honfitársunkért! Dr. Fiszter ZsuzsannaFigyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM