Szepesházi Péter Ügyvéd üzenete a devizakárosultakhoz

Szepesházi Péter Ügyvéd üzenete a devizakárosultakhoz

A DH tüntetés margójára:

Természetesen a magam részéről továbbra is folytatom a devizahitelesek ügyében a bíróságokon a küzdelmet.
Azonban elgondolkodtató számomra az a helyzet, hogy ezeken a kiállásokon/tüntetéseken alig-alig jelennek meg az ügyben érintettek.
Én csak egy ügyvéd vagyok.

Nincs devizahiteles tartozásom, nem vették el a házamat a bankok/végrehajtók… mégis úgy érzem időnként, hogy lassan magamra hagytok ebben az ügyben.

Ha nektek nem fontos már ez az ügy azt megértem, hiszen belefáradhattatok, anyagilag ellehetetlenűltetek, dolgoztok, nem értek rá…
Azonban Nélkületek, a személyes jelenlétetek nélkül nem fogunk még ilyen kis eredményeket sem elérni!

Azt mondjátok, hogy sokszázezer embert érint a devizahitelezés-árverezés-kilakoltatás…
Hol vagytok? Miért csak néhány ember és én tartom azt olyan fontosnak, hogy ott legyek ezeken a rendezvényeken?
Szükség van arra, hogy elgyertek, mert így én sem érzem a támogatásotokat!
A hatalom erre játszik!
A kifárasztásra! Jöttök?
Vagy én se menjek már?
Mit gondoltok? "Tömeg nélkül nincs jövő"! Egy hozzászóló véleménye: És neked -átvert devizakárosult- mi erről a véleményed??

– Sajnos több oka van annak, hogy az érintettek nem mennek tüntetni. A legfontosabb, hogy nem bíznak a magyar igazságszolgáltatásban, hiszen a bírók szinte kivétel nélkül, bocsánat az egyszerű szóhasználatért, sz..rnak az EU bírósági ítéletekre, nyalják a hatalom hátsóját.

A Kúria elnöke még a Bíróság kilincsét sem fogta meg addig, amíg ki nem nevezték fő-fő bírának, a bankok a kormány zsebében vanak, (vagy inkább fordítva NCK szerkesztő) és talán ezért nagyon kevés igazán elhívatott ügyvéd van, aki becsületesen kiáll értük.Egy másik ok, hogy az emberek zöme csak a száját jártatja, de ki nem menne az utcára tüntetni, inkább beledöglik az önsajnálatba. Aztán vannak olyanok is, hogy akik mégis elmennek a bíróságra, és az elvesztett per után, a banknak fizetendő "ügyvédi költséget" a bankok "jóindulatából" részletfizetésként nyugdíjukból nyögik, és választhatnak, hogy vagy nem esznek, vagy fizetnek, mert különben jön a végrehajtó.

Szóval ez van. Amíg ez a rabló banda van hatalmon, addig a károsultaknak semmi reményük nincs. Még szerencse, hogy van egy pár becsületes ügyvéd, aki nem adja fel a harcot. Én azt kívánom nekik, hogy Ők is érjék meg azt, amikor egy ténylegesen független Bírói kar, fog majd ítéleteket hozni, a még életben maradt devizahitelesek ügyében…Neked mi a véleményed? 
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM