MIÉRT NINCS VÉGE A “DEVIZA”-“HITELES” ÜGYNEK?

MIÉRT NINCS VÉGE A DEVIZAHITELES ÜGYNEK?

Vajon hányan nem tudnak még elszámolni a vagyongyarapodásukkal? A szocialista Simon Gábor sem bízott a forint stabilitásában — jelentette ki Falus Zsolt Ferenc az Echo Tv Napi aktuális című műsorában. A Bankcsapda Egyesület elnöke szerint meg kell nézni, hogy Simon akkor vitte ki a pénzét, amikor Magyarországon már államcsődhelyzet alakult ki, és IMF-hitelt kellett felvenni, és hazánk devizatartalékai gyakorlatilag lenullázódtak.


loading...

Úgy gondolja, hogy nemcsak Simon Gábor nem tud elszámolni a vagyonával, a Bankcsapda Egyesület kifogásolja Simor András volt jegybankelnök vagyonszaporulatát is.


„Egészen biztos, hogy nem egyedi jelenséggel állunk szemben, a hatóságok végezzék a munkájukat, hogy ne véletlenek alapján derüljön fény ilyen ügyekre, egyetértünk azokkal, akik azt mondják: legyen adóhatósági vizsgálat a képviselők ellen" — tette hozzá.

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
AUTÓ-"HITEL".MIÉRT ÉRVÉNYTELEN AZ "EGY ALÁÍRÁSOS" HITELSZERZŐDÉS?
AUTÓ-“HITEL”. MIÉRT ÉRVÉNYTELEN AZ “EGY ALÁÍRÁSOS” HITELSZERZŐDÉS?

Éva Nagy: ‎Hiteltársulás Autósoknak! Konkrétan miért érvénytelen egy, „egy” aláírásos (a hitelező részéről) gépjármű szerződés? FONTOS:Ez az érvénytelenségi ok azokra...

A KÚRIA ELVI JELENTŐSÉGŰ HATÁROZATA !
A KÚRIA ELVI JELENTŐSÉGŰ HATÁROZATA !

Tájékoztató a Kúria Pfv.I.20.728/2013. számú elvi jelentőségű ügyben hozott határozatáról A hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996. évi CXII....

Close