KIMONDTÁK A BANKOK: NEM VOLT DEVIZA A HITELEK MÖGÖTT!

KIMONDTÁK A BANKOK: NEM VOLT DEVIZA A HITELEK MÖGÖTT!


Oszd meg!! Kibújik a szög a zsákból! Ezért (is) akarja fenntartani a kormány a jelenlegi állapotot. (sok más mellett, például az EBRD-vel kötött megállapodása miatt is)! Hanganyag alább!
Ha a kormánynak is ki kellene mondania azt, hogy valóban nem volt deviza (ezt mindenki tudja) akkor jogos lenne a kérdés: akkor mit "forintosított" a kormány az adófizetők pénzéből? Netán megint a bankokat mentette (tőkésítette, és hozzájuk kötötte az átvert ügyfeleket)????

 

2013-ban kimondták a bankok: a kölcsönök mögött nem is volt deviza! Hanganyag alább!

Varga-Damm Andrea – A minap a Lánchíd Rádió vendége voltam.

"Varga-Damm Andrea pénzügyi jogász rádiónkban emlékeztetett: a magyar elszámolási törvényekkel rosszul avatkoztak be, a bankok visszaéltek a jegybank által ajánlott módszerekkel. Felhívta a figyelmet arra, hogy 2013-ban kimondták a bankok: a kölcsönök mögött nem is volt deviza, így nem érthető, hogyan várták el, hogy a kockázatot az adósnak kell vállalni. A szakértő hozzátette: nagyon nagy munka lesz újra elszámolni, de meg kell tenni, mert lebénult a társadalom, a belső fogyasztás lelassult, a pszichés teher miatt az értékeiket, esetleg családtagjaikat elvesztő, elkeseredett emberek nem tudnak a munkájukban hatékonyan teljesíteni, sokan gyermeket sem vállaltak." – Varga-Damm Andrea.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
FIGYELEM! Sokan jeleztétek, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás