KIMONDTÁK A BANKOK: NEM VOLT DEVIZA A HITELEK MÖGÖTT!

KIMONDTÁK A BANKOK: NEM VOLT DEVIZA A HITELEK MÖGÖTT!

KIMONDTÁK A BANKOK: NEM VOLT DEVIZA A HITELEK MÖGÖTT!

[good_old_share]


Oszd meg!! Kibújik a szög a zsákból! Ezért (is) akarja fenntartani a kormány a jelenlegi állapotot. (sok más mellett, például az EBRD-vel kötött megállapodása miatt is)! Hanganyag alább!
Ha a kormánynak is ki kellene mondania azt, hogy valóban nem volt deviza (ezt mindenki tudja) akkor jogos lenne a kérdés: akkor mit "forintosított" a kormány az adófizetők pénzéből? Netán megint a bankokat mentette (tőkésítette, és hozzájuk kötötte az átvert ügyfeleket)????

 

2013-ban kimondták a bankok: a kölcsönök mögött nem is volt deviza! Hanganyag alább!

Varga-Damm Andrea – A minap a Lánchíd Rádió vendége voltam.

"Varga-Damm Andrea pénzügyi jogász rádiónkban emlékeztetett: a magyar elszámolási törvényekkel rosszul avatkoztak be, a bankok visszaéltek a jegybank által ajánlott módszerekkel. Felhívta a figyelmet arra, hogy 2013-ban kimondták a bankok: a kölcsönök mögött nem is volt deviza, így nem érthető, hogyan várták el, hogy a kockázatot az adósnak kell vállalni. A szakértő hozzátette: nagyon nagy munka lesz újra elszámolni, de meg kell tenni, mert lebénult a társadalom, a belső fogyasztás lelassult, a pszichés teher miatt az értékeiket, esetleg családtagjaikat elvesztő, elkeseredett emberek nem tudnak a munkájukban hatékonyan teljesíteni, sokan gyermeket sem vállaltak." – Varga-Damm Andrea.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
FIGYELEM! Sokan jeleztétek, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM