HADJÁRAT INDUL A BANKOK ELLEN.

HADJÁRAT INDUL A BANKOK ELLEN.

HADJÁRAT INDUL A BANKOK ELLEN.

[good_old_share]


Legalábbis ezt ígéri a Jobbik: A Jobbik tavaszi hadjárata a banki kifosztó-rendszer ellen.

 

Cél: a kilakoltatási moratórium mellett a részleges végrehajtási moratórium bevezetése is.

loading...

Nagy a baj! Ezt látszólag minden parlamenti párt pontosan tudja. Az elmúlt 3 évben több mint tízezer Magyar család veszítette el otthonát. Ez átlagosan 30.000 ember!A bankok visszaélése sem lett törvényi úton meggátolva, az Orbán-EBRD paktum remekül működik.

NCK: A politikusok gyakran használják:…elvárjuk, ….követeljük,…javaslatot nyújtunk be…stb. Ezek szép gondolatok, de semmit sem érnek. A FIDESZ-KDNP mindent lesöpör, sőt a „deviza”-károsultakról szóló parlamenti vitanapra el sem mennek!

Dumálni bárki tud! Tehát az ellenzék vagy összekapja magát és látszatcselekvés helyett radikális lépésekre szánja el magát, vagy ne is számítson a károsultak szavazataira! Ennyi!

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
TE IS A MÁTRIXBAN ÉLSZ, AKÁR TETSZIK, AKÁR NEM!
TE IS A MÁTRIXBAN ÉLSZ, AKÁR TETSZIK, AKÁR NEM!

TE IS A MÁTRIXBAN ÉLSZ, AKÁR TETSZIK, AKÁR NEM! [good_old_share] A tudatos lét = a mátrix irányítása. Vezér-Szörinyi László -...

A KILAKOLTATÁSOK SZÁMA NEM FOG CSÖKKENNI-AZ EMBEREK EZT MÉG BÍRJÁK.
A KILAKOLTATÁSOK SZÁMA NEM FOG CSÖKKENNI-AZ EMBEREK EZT MÉG BÍRJÁK.

A KILAKOLTATÁSOK SZÁMA NEM FOG CSÖKKENNI-AZ EMBEREK EZT MÉG BÍRJÁK. [good_old_share] "Itt nagyon tudatosan törekednek arra, hogy ez a 3...

Close