HADJÁRAT INDUL A BANKOK ELLEN.

loading...

HADJÁRAT INDUL A BANKOK ELLEN.


Legalábbis ezt ígéri a Jobbik: A Jobbik tavaszi hadjárata a banki kifosztó-rendszer ellen.

 

Cél: a kilakoltatási moratórium mellett a részleges végrehajtási moratórium bevezetése is.

Nagy a baj! Ezt látszólag minden parlamenti párt pontosan tudja. Az elmúlt 3 évben több mint tízezer Magyar család veszítette el otthonát. Ez átlagosan 30.000 ember!A bankok visszaélése sem lett törvényi úton meggátolva, az Orbán-EBRD paktum remekül működik.

loading...

NCK: A politikusok gyakran használják:…elvárjuk, ….követeljük,…javaslatot nyújtunk be…stb. Ezek szép gondolatok, de semmit sem érnek. A FIDESZ-KDNP mindent lesöpör, sőt a „deviza”-károsultakról szóló parlamenti vitanapra el sem mennek!

Dumálni bárki tud! Tehát az ellenzék vagy összekapja magát és látszatcselekvés helyett radikális lépésekre szánja el magát, vagy ne is számítson a károsultak szavazataira! Ennyi!

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás