HADJÁRAT INDUL A BANKOK ELLEN.

HADJÁRAT INDUL A BANKOK ELLEN.

HADJÁRAT INDUL A BANKOK ELLEN.

[good_old_share]


Legalábbis ezt ígéri a Jobbik: A Jobbik tavaszi hadjárata a banki kifosztó-rendszer ellen.

 

Cél: a kilakoltatási moratórium mellett a részleges végrehajtási moratórium bevezetése is.

Nagy a baj! Ezt látszólag minden parlamenti párt pontosan tudja. Az elmúlt 3 évben több mint tízezer Magyar család veszítette el otthonát. Ez átlagosan 30.000 ember!A bankok visszaélése sem lett törvényi úton meggátolva, az Orbán-EBRD paktum remekül működik.

NCK: A politikusok gyakran használják:…elvárjuk, ….követeljük,…javaslatot nyújtunk be…stb. Ezek szép gondolatok, de semmit sem érnek. A FIDESZ-KDNP mindent lesöpör, sőt a „deviza”-károsultakról szóló parlamenti vitanapra el sem mennek!

Dumálni bárki tud! Tehát az ellenzék vagy összekapja magát és látszatcselekvés helyett radikális lépésekre szánja el magát, vagy ne is számítson a károsultak szavazataira! Ennyi!

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM