MIÉRT NEM ÁLLÍTJÁK MÁR LE A KILAKOLTATÁSOKAT?

loading...

MIÉRT NEM ÁLLÍTJÁK MÁR LE A KILAKOLTATÁSOKAT?

Email


FIGYELEM! Fontos NCK kiegészítés az oldal alján!

 

Balog István – Jogállamért Egyesület elnöke. A rendkívül összetett jogkérdéseket tárgyaló ítéletet a Kúria Polgári Kollégiuma tanulmányozza. (C-51/17. SZERK.)

 

Ez a szöveg a 2018.09.20.-i Uniós bírósági ítélet után jelent meg a Kúria közleményében.Már pedig ha a Kúria azt mondja, hogy rendkívül összetett jogkérdéseket tárgyaló ítéletet, akkor mondja már meg nekünk valaki, ha ők nem tudnak eligazodni évek óta ebben a kérdésben, akkor hogyan mernek folyamatosan az állampolgárok kárára úgy dönteni, hogy még a legfontosabb értékeiket is elveszik tőlük a megélhetés alap feltételét a lakhatáshoz való jogot.

Miért nem állították le a kilakoltatásokat? Miért küldik az embereket a halálba?

loading...

Meddig tűrik, hogy a politika mondja meg nekik, hogy hogyan kell dönteni?

 

Kedves Bírók! Tessék végre felállni és oda csapni az asztalra, hogy önök ezt nem teszik tovább, legyenek már tökösek, bátrak, és álljanak ki a jog mellet. Ezt várja önöktől a károsultak társadalma.

Önök tanulták a jogi szakmát, ami úgy látom még önöknek is gondot okoz a gyakorlati életben, akkor hogyan várhatják el egy jogban nem járatos, de ennek ellenére a jogot tisztelő, és értéket termelő állampolgártól, hogy profi keresetlevelet írjon?

Meg kell jegyeznem, hogy nagyon kevés a jogi segítség az arra rászoruló embereknek, mert kevés az olyan ügyvéd, aki ért is ezekhez a banki ügyekhez, nem beszélve arról, hogy meg is vannak félemlítve, amennyiben a bankok ellen mennek, a szakmai előmenetelükkel játszanak, és ez igaz a Bírókra is.

Meddig tűrik még, hogy madzagon rángassák önöket, mitől félnek?Felszólítjuk önöket, hogy csak az esküjüknek megfelelően járjanak el, nem várunk többet, de ezt mindenképp.

Önök egy politikától független hatalmi szerv, csakis a törvényeknek vannak alá rendelve. A törvényeink jók, csak merjék alkalmazni, úgy ahogyan le van írva!

A DH törvényeket pedig felejtsék el, meg a forintosítást. A rendelkezésre bocsájtott forintot nem lehet forintosítani, mert 1*1= 1 nem pedig 1*256-al.

Ehhez az értelmezéshez nem kell diploma! Általános iskola 3. osztályos számtan.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A magyar Hpt-Számviteli- fogyasztó védelmi, valamint az uniós fogyasztó védelmi törvények az irányadók a döntéseikhez, nem pedig a becstelen politikai akarat.

 

Ha ezeket figyelembe veszik, egy embert nem kell kilakoltatni az otthonából. Ez az önök felelőssége bíró hölgyek és bíró urak! Balog István – Jogállamért Egyesület elnöke.

NCK: A kilakoltatási moratórium elrendelése a Magyar kormány kompetenciája, de a Kúria az Európai Bíróság C-51/17 számon megjelent ítéletére, illetve az ezzel kapcsolatos új jogi helyzetre való hivatkozással, sürgősséggel kérheti a kormánytól a „deviza alapú, vagy deviza elszámolású” hitelekkel kapcsolatos végrehajtások, kilakoltatások azonnali felfüggesztését.Erre az alapot az alábbi Kúria közlemény (is) megteremti:

"…A rendkívül összetett jogkérdéseket tárgyaló ítéletet a Kúria Polgári Kollégiuma tanulmányozza…Az ítéletből az mindenesetre már most megállapítható, hogy az árfolyamkockázat viselésére vonatkozó szerződési feltételek tisztességtelensége..érdemben vizsgálható, tekintet nélkül az ezt követően született forintosítási és más devizahiteles törvényekben foglalt  rendelkezésekre.

Az ítéletből az is egyértelműen következik: az ügy összes körülményeinek vizsgálatával, az adott ügyben eljáró bíróságnak kell megállapítania, hogy a fogyasztó megfelelő időben és tartalommal kapott-e tájékoztatást az árfolyamkockázat viselésére vonatkozó szerződési feltétel gazdasági következményeiről. Budapest, 2018. szeptember 20. A Kúria Sajtótitkársága."

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás