ROGÁN A DEVIZAHITEL ÁRFOLYAMKOCKÁZATÁRÓL.

loading...

ROGÁN A DEVIZAHITEL ÁRFOLYAMKOCKÁZATÁRÓL.

Email


Ez a felvétel a forintosítás, illetve az Orbán-EBRD paktum előtt készült!

 

Abban az időszakban a FIDESZ vezetői még úgy gondolták, hogy a Kúria döntése egyértelműen befolyásolja a deviza elszámolású hitelek árfolyamkockázatát. Több fideszes vezető, köztük Orbán Viktor is így nyilatkozott.

Aztán történt valami.Orbán Viktor az EBRD-vel megkötötte a Magyar kormány és a pénzvilág közötti megállapodást, (katt ide) és az igazság a háttérbe szorult, helyette a bankok akarata érvényesült. Magyarországon pedig eddig soha nem látott mértékben felgyorsultak a kilakoltatások.

5 év alatt 4442 kényszerértékesítést hajtottak végre a pénzügyi intézmények, ebből a tavalyi évben 2318-at, vagyis több mint a felét. 2018-ban eddig 1755 család került az utcára!

loading...

Civil jogvédő szervezetek közlése alapján 5 év alatt közel 10.000 magyar ember menekült az öngyilkosságba, a kilátástalan helyzete miatt.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás