ROGÁN A DEVIZAHITEL ÁRFOLYAMKOCKÁZATÁRÓL.

ROGÁN A DEVIZAHITEL ÁRFOLYAMKOCKÁZATÁRÓL.

ROGÁN A DEVIZAHITEL ÁRFOLYAMKOCKÁZATÁRÓL.


Ez a felvétel a forintosítás, illetve az Orbán-EBRD paktum előtt készült!Abban az időszakban a FIDESZ vezetői még úgy gondolták, hogy a Kúria döntése egyértelműen befolyásolja a deviza elszámolású hitelek árfolyamkockázatát. Több fideszes vezető, köztük Orbán Viktor is így nyilatkozott.

Aztán történt valami.

Orbán Viktor az EBRD-vel megkötötte a Magyar kormány és a pénzvilág közötti megállapodást, (katt ide) és az igazság a háttérbe szorult, helyette a bankok akarata érvényesült. Magyarországon pedig eddig soha nem látott mértékben felgyorsultak a kilakoltatások.

5 év alatt 4442 kényszerértékesítést hajtottak végre a pénzügyi intézmények, ebből a tavalyi évben 2318-at, vagyis több mint a felét. 2018-ban eddig 1755 család került az utcára!

Civil jogvédő szervezetek közlése alapján 5 év alatt közel 10.000 magyar ember menekült az öngyilkosságba, a kilátástalan helyzete miatt.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM