SZÜLETÉSNAPJÁN TUDTA MEG, HOGY KILAKOLTATJÁK. FELAKASZTOTTA MAGÁT.

SZÜLETÉSNAPJÁN TUDTA MEG, HOGY KILAKOLTATJÁK. FELAKASZTOTTA MAGÁT.

SZÜLETÉSNAPJÁN TUDTA MEG, HOGY KILAKOLTATJÁK. FELAKASZTOTTA MAGÁT.

A HALÁLBA MENEKÜLT A KILAKOLTATÁS ELŐL A ROKKANT TŰZOLTÓ – írja a bors [cn-social-icon]

55. születésnapján jelentették be a rokkant, veterán tűzoltónak: kilakoltatják. A férfi nem tudta feldolgozni, hogy végigdolgozott élete után hontalan lesz, így felakasztotta magát.

A kilátástalanság törte ketté egy rokkant, veterán tűzoltó életét. S. Győzőt ugyanis múlt hét kedden akarták végleg kilakoltatni a Műkertváros egyik önkormányzati fenntartású bérlakásából. A férfi ezt már nem várta meg: mire kiérkeztek a végrehajtók, az amputált lábú Győző felakasztotta magát a gázcsőre.

loading...– Balesete volt pár éve, de a csontja rosszul forrt össze – meséli a férfi egyik ismerőse. – Meg akarták műteni, azonban ő nem engedte. Rejtély, hogy miért, inkább az élete végéig tartó rokkantságot választotta. Győző azelőtt tűzoltóként dolgozott, de a balesete után nyugdíjazták – mondja a barát. Győző akkor megroppant, az addig tevékeny életet élő férfi magába zuhant. Egy gondozót fogadott, ő intézte az ügyeit.

– A fiatal gondozó vásárolt neki, ő volt megbízva azzal, hogy intézze a csekkeket. Úgy tudom, hogy Győző elég magas nyugdíjat kapott, de hogy ebből mennyit látott, azt nem tudnám megmondani. Amikor a fenntartó bejelentkezett azzal, hogy önkormányzati lakása lakbérét sem fizette be – ami mindössze hatezer forint volt havonta –, alaposan meglepődött. Ő ugyanis egyetlen egy értesítést, felszólítást sem kapott kézbe, arra gondolok, hogy a fiatal gondozója nem adta át neki.

Pont az 55. születésnapján állítottak be hozzá a fenntartók, hogy vége, kilakoltatják. Akkor tudta meg, hogy ez már nem is új keletű dolog, évek óta húzódó ügy. Nem várta meg a végrehajtókat, a gázcsőre akasztotta fel magát – mondja.

Sajnos rengeteg hasonló eset fordul elő. Az alábbi videó egy korábbi áldozatról szól.

loading...

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
MERKANTIL - NEM ADJA A TÖRZSKÖNYVET! MIÉRT? CSAK!
MERKANTIL – NEM ADJA A TÖRZSKÖNYVET! MIÉRT? CSAK!

A törvénytelenség szentélynek látszó pokla – Merkantil Bank Vannak vállalkozások (pénzügyi vállalkozások), akik úgy gondolják, hogy rájuk tényleg nem vonatkoznak...

EZ KIÜTNÉ A "DEVIZÁS" BIZTOSÍTÉKOT - BEAVATKOZÁS AZ MNB PERÉBE!
EZ KIÜTNÉ A “DEVIZÁS” BIZTOSÍTÉKOT – BEAVATKOZÁS AZ MNB PERÉBE!

EZ KIÜTNÉ A "DEVIZÁS" BIZTOSÍTÉKOT - BEAVATKOZÁS AZ MNB PERÉBE! Magyarország és Európa valamennyi hírközlő szervének javaslom azt, hogy ügyvédi...

Close