HAHÓ BÍRÁK! CSAK SZÓLUNK: SZÜLETETT EGY C-51/17. EUB ÍTÉLET!

HAHÓ BÍRÁK! CSAK SZÓLUNK: SZÜLETETT EGY C-51/17. EUB ÍTÉLET!

HAHÓ BÍRÁK! CSAK SZÓLUNK: SZÜLETETT EGY C-51/17. EUB ÍTÉLET!

[good_old_share]


Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda – A Tarabányai Törvényszéken egy kolléganőm sikerre vitt egy semmisséget.

 

A másik tanács végigvitt egy fair bizonyítást, majd az összes EUB ítélet szerint feldiktáltam mindent. A bank meg sem tudott szólalni.Majd a bíró hozott egy elutasító blanketta ítéletet, melyben egy rohadt szó nincsen mindabból, mely a perben elhangzott. A keresetet nem is bíràlta el, mindent leszart, annyira komolytalan a határozat, hogy azt okkal feltételezem, valahonnan letöltötte és átmásolta.

Tegnap a Miskolci Törvényszék másodfokú neves tanácselnöke ellen elfogultságot terjesztettem elő, mert kollégáimtól begyűjtött határozatainak indokolásából kimutatható volt szó szerint, hogy tudatosan mellőzi az EUB ítéleteit, habár azok tartalma a bírósàgot köti.

Egyre jobban körberajzolódik, van néhàny lelkiismeretes bíró, akik gondolkodni mernek, de a nagy többség blankettázik. Teljesen mindegy, ki mit mond a perben, a tanúk mit vallanak. A bírói indokolások pedig gyermeteg logikai hibákkal tarkítottak és nyíltan anyagi jogot sértők. – Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM