MI A CÉLUNK? EZÉRT VAGYUNK A HATALOM ELLENSÉGEI.

MI A CÉLUNK? EZÉRT VAGYUNK A HATALOM ELLENSÉGEI.

MI A CÉLUNK? EZÉRT VAGYUNK A HATALOM ELLENSÉGEI.

[good_old_share]


Miért is vagyunk nap mint nap az utcán, a bankokban, a hivatalokban, politikusok, bankvezérek házánál, miért kockáztatjuk a szabadságunkat, és miért vállaljuk a sok eljárást?

 

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

loading...Sokan kérdezték, hogy miért is csináljuk. – Tekinthetjük ezt a bejegyzést hitvallásnak is.

Kialakult egy személyes beszélgetés az egyre divatosabb óriásplakát átragasztással kapcsolatban. A kérdés felénk az volt, hogy miért nem állunk bele a mostani kezdeményezésbe.

Miközben megválaszoltam, egyéb gondolatok is jöttek, amik túlmutatnak a mostani megmozduláson.
Megfogalmazódott, hogy miért is vagyunk nap mint nap az utcán, a bankokban, a hivatalokban, politikusok, bankvezérek házánál, miért kockáztatjuk a szabadságunkat, és miért vállaljuk a sok eljárást.

A videó után a cikk folytatódik!
Ez plakát átragasztás nekünk csak eszköz. Amikor olyan magas labdát dobtak fel, amit le kellett ütni, leütjük. Nem hirdetésre használjuk, hanem figyelemfelhívásra, véleménynyilvánításra. Példát mutatunk, hogy lehet ilyent civileknek is csinálni.

 

Nem célunk, hogy részt vegyünk a választási cirkuszban. Mi ezt legfeljebb eszköznek használjuk a SeVizás probléma megoldása érdekében.
Nem célunk az sem, hogy állást foglaljunk jobb-és baloldal kérdésében. És semmi képpen nem kívánunk részt venni a hatalom gyűlöletjátékéban. Teljesen mindegy, hogy az társadalmi, vallási, nemzetiségi, nemi identitási alapon nyugszik.

Nekem teljesen mindegy, hogy valakinek mi a vallása, a származása, a nemzetisége, vagy hogy fiúkat, vagy lányokat szeret. Ha el akarja venni, ami az enyém, elvágom a torkát. Ha nem bánt másokat, akkor mehetünk együtt az elnyomó hatalom ellen. Persze csak ha hajlandó cselekedni.

loading...

A célunk az, hogy megmutassuk az embereknek, hogy nem kell senkire várniuk. Nem kell átengedni az irányítást, a döntéseket. Maguknak kell cselekedni, mert az érdekeiket senki más nem fogja úgy képviselni, mint, ahogyan ők maguk képviselnék.

A videó után a cikk folytatódik!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Ez azért nem könnyű, mert az emberek nagy része alapvetően lusta, és haszonleső. Nem szívesen tanul, nem szívesen áldoz időt olyasmire, aminek nem azonnal lesz eredménye. Ezt használják ki a politikusok, és idomárjaik a pénzhatalmat gyakorlók.

Kényelmet jólétet ígérnek, és bizonyos társadalmi rétegeknek adnak is. Ezzel felkeltik a többiek vágyát. Azt mutatják, hogy ha rájuk bízod magad, akkor neked is lehet.
– Cserébe csak annyit kérnek, hogy add át az irányítást.

Mi ennek a veszélyére hívjuk fel a figyelmet, az ebből való kitörés példáját mutatjuk.
– Ezért vagyunk a hatalom ellenségei.

Tisztelettel: Póka László, Nem adom a házamat mozgalom. Telefon:0630-931-9802.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ELÉGEDETTEK A "DEVIZA"-HITELESEK? AVAGY AMIRŐL A MÉDIA HALLGAT.
ELÉGEDETTEK A “DEVIZA”-HITELESEK? AVAGY AMIRŐL A MÉDIA HALLGAT.

ELÉGEDETTEK A "DEVIZA"-HITELESEK? AVAGY AMIRŐL A MÉDIA HALLGAT. [good_old_share] A HitelSikerek felhívta az olvasók figyelmét arra, hogy egyre csak nő...

JÖNNEK A SZUPERHITELEK.
JÖNNEK A SZUPERHITELEK.

JÖNNEK A SZUPERHITELEK. [good_old_share] Már egy ideje arról lehet hallani, hogy a bankok beindítják a valódi versenyt az ügyfelekért. Most...

Close