A DEVIZAKÁROSULTAK MÁR FELISMERIK A HAMISSÁGOT

A DEVIZAKÁROSULTAK MÁR FELISMERIK A HAMISSÁGOT!

A DEVIZAKÁROSULTAK MÁR FELISMERIK A HAMISSÁGOT

A cselekvők magánya a megalkuvók sortüzében – Amikor az összefogás maga az árulás.

[cn-social-icon]

Póka László, a Nem adom a házamat mozgalom vezetője:"Többen kérdezték, hogy mit szólok ahhoz, hogy az 1 560 000 Ft bírsággal díjazott SeVizahiteles tiltakozást néhányan elvtelenül bírálták.
Sokan javasolták, hogy válaszoljak a mocskolódásokra.

Az igazi kérdés az, hogy kell-e foglalkoznunk ezekkel.
Szerintem nem.
Leginkább azért, mert akik így próbálnak fénybe kerülni, azok nem méltók arra, hogy vitába szálljunk velük.
Inkább nézzük meg, kik ezek."

Akik elegánsan fogalmazzák meg a választ, azok így szólnak:
„Amikor a varjak Sólyomra támadnak, a sólyom nem támad vissza. Inkább egyre táguló körökben egyre magasabbra száll, míg minden támadója lemorzsolódik.
Emelkedj bírálóid fölé ahelyett, hogy leragadnál az ő szintjükön!”
– Bob Gass –Én kevésbé akarok elegánsan fogalmazni. Én inkább egy másik idézettel csípősen mondom ki, amit gondolok:
„Egy oroszlán nem foglalkozik azzal, hogy mit gondolnak róla a majmok.”

És akkor folytassuk ebben a hangulatban.
Bíráltak már miket, amikor humorosak voltunk, és bíráltak, amikor kemények, határozottak.
Bíráltak, amikor az ügyintézőket kértük számon, és bíráltak, amikor a bankvezéreket.
Bíráltak, amikor a autóval tüntettünk, és bíráltak akkor is amikor gyalog.
Bíráltak, amikor a bankoknál balhéztunk, és bíráltak akkor is amikor politikusok házánál.
Bíráltak akkor, amikor a jobboldal ellen szólaltunk fel, és bíráltak akkor is amikor a baloldal ellen.
Ami a legfurább, hogy mindig ugyanazok tették. Ezek mindig ugyanazok.

De kik ők? Kik az ugyanazok?

loading...

A legutóbbi, 19 előállítással végződött akciónkat olyanok bírálják, akik két éve még egy összejövetelen olyanokat mondtak, hogy a hogyan kell kisiklatni egy villamost, hogy úttorlasz legyen, vagy mivel lehet könnyen betörni egy bank kirakatát. Aztán, amikor javasoltam, hogy a szemléltetés érdekében induljunk el, hiszen a közelben több bank is van…
– Hirtelen dolga akadt.

Fröcsögnek olyanok is, akik máskor habzó szájjal követelik a radikális fellépést. Több rendezvényen majd meg vesznek, amikor meglátják a kamerákat, és ott ugrálnak előttük. Aztán, még az első rendőri felszólítás előtt úgy elpucolnak, mintha soha nem lettek volna ott.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Olyan, magukat nagy otthonvédőnek tartók is a cselekvők ellen szólnak, akikkel voltam már együtt kilakoltatáson. A legtöbbször ezek még a rendőrök megérkezése előtt kisurrantak a lakásból. Később persze fennhangon nagyon sajnálták, hogy pont akkor nem tudtak ott lenni, amikor megindult a roham.
Amíg mások bent küzdöttek, ők kint a kameráknak nyilatkoztak.
Volt olyan kilakoltatás is, amikor az egyik mostani bírálónk nem tudott kilógni a végrehajtó érkezése előtt. Elég vicces volt, ahogyan a korábban nagy szájú, jogi és radikális megoldásokkal kapcsolatban is észt osztogató forradalmár remegve lapult a lakás legtávolabbi zugában, míg mások a bejáratnál egyezkedtek a rendőrökkel.

Van, kinek üzleti érdeke, hogy lehúzza a valódi megoldásokat követelőket. Leginkább akkor hangosak, ha a mindenki számára szabadulást akarók igazi nyomásgyakorló tetteket hajtank végre. Ők azok, akik nagyon sok pénzt keresnek a károsultakon. Legtöbbször az utolsó pénzeiket feláldozóknak csupán látszatmegoldásokat nyújtanak. De ez nekik jó, hiszen addig is telik az idő, dől a lé.
Viszont az nem tetszik nekik, amikor a kifosztottak határozottan lépnek fel. Le is beszélik az ügyfeleiket minden megmozduláson való részvételről, és arról is, hogy tájékozódjanak a lehetőségeikről. Tudják ezek, hogy ha mi győzünk, ha mindenki számára elérhető szabadulást érünk el, akkor nekik megszűnik a SeVizásmutyi.

Szót emelnek még gyakran a cselekvők ellen az elkábított hívők. Megvezetett emberek, akik olyanokat követnek, akik megváltóként hirdetik magukat, vagy megdönthetetlen bizonyítékokat rejtegetnek. Aztán amikor a csodatételek nem történnek meg, vagy a bizonyítékok nem kerülnek elő, esetleg mégsem lesznek megdönthetetlenek, akkor meg másokat hibáztatnak. Leginkább a cselekvőket.

Bírálják az áldozatot hozókat olyanok, akik maguk gyávák cselekedni. – Legalább lennének csendben.

Szólnak ellenünk azok, akik a hatalom megrendelésére tüzelik a népet, hogy aztán a hatalom megrendelésére eltűnjenek, vagy le is csitítsák, esetleg más érthetetlen irányokba tereljék a kifosztottak energiáját.

Kell ezekkel a bírálókkal foglalkoznunk?
Szerintem nem.
Különösen akkor nem, ha megnézzük, hogy a gyávák, megalkuvók, árulók, együtt sem tudják megszólítani a károsultaknak még az egy százalékát sem.
Észre kell vennünk, hogy az álságos törekvéseiket egyre többen látják. Egyre többen fordulnak el tőlük, hiszen észlelik a hamisságot. Érzik azt, hogy mást mondanak, és mást cselekednek.
Ha híveiknek csak felét veszítették el az álforradalmárok, akkor mindössze a károsultak fél százalékát tudják már csak hülyíteni.
Úgy gondolom, hogy az előzőeken túl ez tovább erősíti azt, hogy nem kell velük foglalkozni. Legfeljebb fél százalék elfogult hívőnek, a vezére parancsára nem fog tetszeni, amit csinálunk.

Majd valahogyan beérjük a maradék 99,5 % szimpátiájával, reményével, biztatásával, ötleteivel, és azzal, hogy közülük fognak kikerülni az augusztusi előállítottak. Leginkább azok közül a tiszteletreméltó emberek közül fognak többen csatlakozni, akik vannak olyan bátrak, hogy leírják: Ők most még gyávák ahhoz, hogy ilyen akciókban részt vegyenek.
– „Ha nem voltál ott, eljöhetsz majd a következőre”

Én úgy gondolom, tudatosan békés ellenálló erő szép lassan épül. Azokkal az emberekkel, akik vágynak arra, hogy részesei legyenek a változásnak, és elismerik azokat, akik követhető példával elöl járva tapossák az utat.

Azon kívül, hogy a bírálók helyett a bíztatókkal kell foglalkoznunk, még vizsgáljuk meg a sokak által emlegetett összefogás lehetőségét.Sokan kérik, hogy fogjunk össze.
Kivel? – A bírálókkal, a megalkuvókkal, a gyávákkal, vagy az árulókkal?
Mit csinálnánk összefogva?
– Együtt rettegnénk a sarokban?
– Együtt szidnánk, a cselekvőket?
– Együtt szájhősködnénk?
– Együtt szédítenénk a károsultakat?
– Együtt gazdagodnánk meg a reménytelen embereken?

Nem.
Összefogni cselekedve lehet. Erről nem beszélni kell. Ezt meg kell tenni az utcán, a bankokban, a politikusok házánál…
Aki össze akar fogni, az jöjjön, mutassa meg a szándékát.

Ne is várjon el senki olyan találkozókon, amiken arról beszélünk, hogy mit csinálnánk, ha nem lennénk ilyen gyávák. Mi inkább tesszük. Mert a sok duma megöli a cselekvést.
Pont ez, a valódi cselekvésről való elterelés hatalom célja. Ezért ültetnek a nyakunkra megmondó embereket, ismert személyeket, ezért jönnek a politikusok a civilekhez. Ez mindig akkor van, amikor kezd kínossá válni a helyzet.

Érdemes most is nyitott szemmel járni. Hamarosan feltűnnek a köreinkben olyan ismert személyek, politikusok, akik a nagy összefogást fogják hirdetni, és egy zászló alá, egy vezér mögé akarják terelni a károsultakat. Mindezt azért, hogy az irányításuk alatt legyenek, és ismét ne történjen semmi, ismét le lehessen csitítani a népet.

Köszönöm, én értekezéseken már csak a fogdán vagyok hajlandó részt venni. Aki azt bevállalja, hogy előállítják, azzal van miről egyeztetni. A többi meg úgyis csak beszél. Csak beszél.

Ebben a helyzetben, ezekkel a szereplőkkel, szerintem az összefogás felér azzal, mintha elárulnánk a károsultakat.

Én inkább cselekszem.
Inkább járok egyedül az igaz úton, mint másokkal hazugságok mentén.

Augusztusban újabb akció. Hányan fogjuk kiprovokálni az előállítást békésen?
Mekkora lelki válság lesz ez a hatalomnak?
Hogyan tudnak elszámolni azzal, hogy békésen véleményt nyilvánító nagymamákat sitteltek le? Ezután már nem csak autószállító, de rabszállító is lesz velünk minden tüntin?

Így pár nap után visszagondolva úgy látom, hogy a rendőrség részéről ezek a békés, bevállalós akciók elleni fellépések felérnek egy 89-es Tienanmen téri, vagy egy 56-os Kossuth téri vérengzés nyomásával.
Ha jöttök, akkor most elkaphatjuk őket. Ezreket nem lehet előállítani! – Nemadomahazamat nyomán Nemzeti Civil Kontroll 
[cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM