DEVIZAHITEL – ÍTÉLETEK FUTÓSZALAGON.

DEVIZAHITEL - ÍTÉLETEK FUTÓSZALAGON.

DEVIZAHITEL – ÍTÉLETEK FUTÓSZALAGON.

[good_old_share]


Ismerős helyzet, ismerős időkből…

 

Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda – A tegnapival megegyező törvényszék másik tanácsa elutasította a keresetet. Az indokolás gyakorlatilag szó szerint megegyezik a tegnapival.Olyan blanketta ítélet, mely évekkel ezelőtt megszületett.

A közel 150 oldalnyi tömény jogi érvelésem cáfolatát a bíró meg sem kísérelte. Totális elszabotálása a polgári pernek.

Természetesen ez nem jogerős, meg is fellebbezem, de a tendencia kirajzolódott. Más ügyvédek szinte ugyanilyen megszövegezésű ítéleteket kapnak az ország más bíróságaitól.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Feladni nincsen értelme, menni kell előre. De teljesen világos, hogy soha nem a bank az ellenfél a perben, hanem a bíróságok konzekvens elzárkózása attól, hogy függetlenül ítéljenek arról, az adott felperes tény- és jogállítása megalapozott-e. (Nyilván politikai nyomásra, amely eddig a bankok és a pénzvilág érdekét szolgálta. Szerk).

Ugyanis néha teljesen mindegy, mikor rántjuk meg a félkarú rablót, mindig ugyanaz a 3 szilva jön ki a bankoknak. Márpedig ilyen madár nincsen. Ezt nekem ne adja be senki.Más:  Az MKK Magyar Követeléskezelő Zrt sorra vásárolja a banki követeléseket. De könyörgöm! Az MKK tulajdonosa az MFB!!!

Költségvetési pénzekből vásárolják a semmis szerződésekből eredő követeléseket? Ezek az engedményezések is semmisek!!!!

Közpénzből????? Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM