DEVIZAHITEL – ÍTÉLETEK FUTÓSZALAGON.

loading...

DEVIZAHITEL – ÍTÉLETEK FUTÓSZALAGON.


Ismerős helyzet, ismerős időkből…

 

Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda – A tegnapival megegyező törvényszék másik tanácsa elutasította a keresetet. Az indokolás gyakorlatilag szó szerint megegyezik a tegnapival.



Olyan blanketta ítélet, mely évekkel ezelőtt megszületett.

A közel 150 oldalnyi tömény jogi érvelésem cáfolatát a bíró meg sem kísérelte. Totális elszabotálása a polgári pernek.

loading...

Természetesen ez nem jogerős, meg is fellebbezem, de a tendencia kirajzolódott. Más ügyvédek szinte ugyanilyen megszövegezésű ítéleteket kapnak az ország más bíróságaitól.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Feladni nincsen értelme, menni kell előre. De teljesen világos, hogy soha nem a bank az ellenfél a perben, hanem a bíróságok konzekvens elzárkózása attól, hogy függetlenül ítéljenek arról, az adott felperes tény- és jogállítása megalapozott-e. (Nyilván politikai nyomásra, amely eddig a bankok és a pénzvilág érdekét szolgálta. Szerk).

Ugyanis néha teljesen mindegy, mikor rántjuk meg a félkarú rablót, mindig ugyanaz a 3 szilva jön ki a bankoknak. Márpedig ilyen madár nincsen. Ezt nekem ne adja be senki.



Más:  Az MKK Magyar Követeléskezelő Zrt sorra vásárolja a banki követeléseket. De könyörgöm! Az MKK tulajdonosa az MFB!!!

Költségvetési pénzekből vásárolják a semmis szerződésekből eredő követeléseket? Ezek az engedményezések is semmisek!!!!

Közpénzből????? Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.



loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás