MENYHÉRT PÉTER LEVELE RÉTVÁRI BENCE ÁLLAMTITKÁRNAK

MENYHÉRT PÉTER LEVELE RÉTVÁRI BENCE ÁLLAMTITKÁRNAK

MENYHÉRT PÉTER LEVELE RÉTVÁRI BENCE ÁLLAMTITKÁRNAK

FIGYELEM! A témával kapcsolatban korábban közöltük: – FONTOS FELHÍVÁS – MEGHÍVÓ AZ ÁTVERT “DEVIZA” – KÁROSULTAKNAK! Menyhért Péter meghívóját, aki a parlamenhez május 6-tól 24-ig minden nap folyamatosan várja a "deviza"-"hitel" károsultakat!! Ne hagyjuk egyedül! A meghívót ide kattintva olvashatod


Dr Rétvári Bence Államtitkár Úrnak Budapest, 2014. május 9.

loading...

Tárgy: kérdésfeltevés

Tisztelt államtitkár Úr!

Alulírott Menyhért Péter, a tegnapi beszélgetésünknek megfelelően meghívom Önt, vagy a Minisztérium kompetens szakértőit egy baráti, demokratikus párbeszédre, egy előzetes egyeztető beszélgetésre a DAC csoport képviselőivel, itt, a Demokrácia téren, május 24-éig minden nap 10 és 18 óra között, az Önök által megjelölt napon és időpontban.

Megvitatásra javasolt kérdéseink a következők:

– Mikor volna lehetőségük a mellékelt dokumentumok értékelésére és megvitatására a Közösségi Feljelentésünk képviselő delegációjával?

loading...

– Mi az álláspontja a Minisztériumnak a devizahiteles konfliktus kezeléséről?

– Elfogadják-e a DAC csoport azon álláspontját, mely szerint ezt a tisztán jogi kérdést a hatályos magyar jogszabályok alapján kell kezelni?


– Mi a jogi álláspontjuk a Legfőbb ügyész elleni mellékelt feljelentésünkről, valamint az V. kerületi Ügyész súlyosan jogsértő, bűnpártoló határozatáról?

– Mi az álláspontjuk arról a kérdésről, hogy a bankok nem hajlandók elszámolni az ügyfelek pénzével, ezért ma minden devizahiteles végrehajtás egyoldalú „banki bemondás”, és nem tisztázott tartozás-összegszerűség alapján, gyakorlatilag jogsértő módon történik?

– Átvenné-e a Minisztérium képviselője a mellékelt helyszíni aláírás-gyűjtési ívünket május 23-án délelőtt, és továbbítaná-e a Kormány és az országgyűlés vezetőinek?

Tisztelettel Menyhért Péter
DAC csoport

Mellékelt dokumentumok:
Közösségi Feljelentés
Tanúvallomás
Banif Bank nyilatkozatára válaszodhoz
Feljelentés Polt Péter ellen
DAC rendszer
Elszámolási követelésünk
Bíróknak írt levél
MNB-nek írt levél

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
KÓSA: A "DEVIZA"-"HITEL" AZ EMBEREK BECSAPÁSÁN ALAPUL! MEG KELL SZÜNTETNI!
KÓSA: A “DEVIZA”-“HITEL” AZ EMBEREK BECSAPÁSÁN ALAPUL! MEG KELL SZÜNTETNI!

A Fidesz a devizahitelek megszüntetésére törekszik Az a cél, hogy a devizahitelt, amely egy rossz termék és az emberek becsapásán...

"DEVIZA"-"HITELES" LEVÉL A KÚRIÁNAK - HITELES MOZGALOM
“DEVIZA”-“HITELES” LEVÉL A KÚRIÁNAK – HITELES MOZGALOM

"DEVIZA"-"HITELES" LEVÉL A KÚRIÁNAK - HITELES MOZGALOM Tisztelt Kúria! Tisztelt Dr. Darák Péter Elnök úr!   A május 1.-én írt...

Close