MÁJUS 7. CSÜTÖRTÖK, 08:00-18:00 !

MÁJUS 7. CSÜTÖRTÖK, 08:00-18:00 !

Szerintem az alábbi rendezvénnyel kapcsolatosan Póka László Úrnak figyelmeztetése ellenére

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

„Megkérem a sajtó képviselőit, hogy a hiteles tájékoztatás érdekében a mai naptól május 7-éig minden nap többször, a főbb tájékoztató műsorokban figyelmeztessék a lakosságot, hogy csütörtökön a rendőrség szerint hol nem lehet közlekedni”

nem fogja tájékoztatni a sajtó képviselői a lakosságot arról, hogy május 7-én – csütörtökön – a rendőrség szerint hol nem lehet közlekedni.

Ezért az alábbi térképet mellékelem a lakosság figyelmeztetése céljából.

Siófokon 2015. május 4-én Léhmann György TOVÁBBI RÉSZLETEK A TÉRKÉP ALATT!

Budapest V. kerület Széchenyi tér 2. Add tovább, oszd meg!

PROGRAMOK A TELJESSÉG IGÉNYE NÉLKÜL:

– 5 perces felszólalások

– információs sátor

– szórólapozás, tájékoztató anyag magyarul és idegen nyelven

– zajongani is fogunk /hozz magaddal célszerszámot!/

– elszámolások, szerződések égetése

– bankár macera

– "pótfedezet" adás

– egyéb meglepetés programok

Kedvenc bankáraink maguknak konferenciát szerveznek "Hitelezés 2015" címmel. Nálunk már nincs hitelük, Nekünk már nincs hitelünk. 

Sem 2015-ben, sem később. 
Gyere, számolj el velük!

Az esemény facebook oldala IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL
”Ismét közös megmozdulás a SeVizahiteleseknek!
A darabokra szakadt SeVizahiteles társadalom egyik legtöbbet megfogalmazott kívánsága az összefogás, együtt cselekvés vágya. (természetesen a kártalanítás után)
Közben azt láttam, hogy a károsultak rivalizálnak, hogy ki melyik hangoskodó útját tartja helyesnek. Ami ennél is rosszabb, hogy sokan úgy gondolták, ha az egyik út helyes, akkor a másik nem lehet az. Pedig itt csak egy út van, ha mindnyájan a közös ellenség ellen küzdünk.

Most nagyon fontos, hogy összeálljon az a csapat, amelyik túl akarja élni. a túlélés egyetlen lehetősége, ha ellentmondunk, perelünk, feljelentünk, tüntetünk, véleményt nyilvánítunk vagyis harcolunk!

Ezen a demón megosztunk minden általunk ismert információt, például szakértők által javasolt ellentmondó nyilatkozatot az elszámolásokra. Sok megbeszélnivalónk lesz, pörögnek az események, muszáj lépést tartanunk velük., Aki lemarad, az végzetes hibát követ el. Persze közben nem felejtünk el néhány kedves szót szólni a bankárokhoz sem, akik jóízű falatozással egybekötött rendezvényükön már megint rólunk tervezgetnek, természetesen nélkülünk. Kifogásokkal nem tudunk mit kezdeni, csak a tömeg nagysága számít. Ha ott leszel, magadért leszel ott, mert csak én,csak te csak ő , vagyis csak mi, együtt tudjuk elérni, hogy végre vége legyen ennek a rémálomnak és jó vége legyen.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. 

FONTOS KÉRDÉS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ: Te aktív szerepet vállalnál, és tevőlegesen részt vennél a devizakárosultak esetlegesen megszerveződő országos mozgalmában?

Megnézem a szavazási eredményeket

Loading ... Loading ...
 
  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Szólj hozzá

Hozzászólás