MENYHÉRT PÉTER – CSATLAKOZÁS A KÖZÖSSÉGI FELJELENTÉSHEZ

MENYHÉRT PÉTER - CSATLAKOZÁS A KÖZÖSSÉGI FELJELENTÉSHEZ.

MENYHÉRT PÉTER – CSATLAKOZÁS A KÖZÖSSÉGI FELJELENTÉSHEZ

A lehetőség most még adott!

[cn-social-icon]

A deviza alapú, vagy deviza nyilvántartású jogügyletek kizárólag forintkölcsönként jöhettek volna létre, mert a magyar jog ezt a két fogalmat (a 2010 utáni gyalázatos bankmentő határozatok kivételével) ma sem ismeri, ilyen fogalmat egyetlen hatályos törvény sem definiál, nem szabályoz.

loading...Mivel a bankok ezekkel a szerződésnek látszó tárgyakkal pénzügyi kötelezettségeket róttak a megtévesztett és becsapott áldozataik terhére, egyáltalán nem beszélhetünk szerződéses jogvitákról!

Aki egy csöppet gerinces ember, annak tudnia kel: ezek bűncselekmények, a Btk hatálya alá tartoznak! Tucatnyi bűncselekmény tényállása valósul meg ezekkel a szerződésnek látszó okmányokkal!

A magyar ügyvédi kar szégyene, hogy gyáva kiállni a hatályos magyar jog mellett! Persze, érthető: egyetlen bűncselekmény a csaló banki termék ellen,nem hoz annyi ügyvédi munkadíjat, mint az ezernyi fiskális okoskodás, a másfél millió szerződésen belül. Szánalmas egy ország vagyunk, hiszen a polgárok védelmét ellátni hivatott poltpéteri ügyészség BŰNÖZŐKET MENT, a magyar nép és a költségvetésünk helyett; a magyar ügyvédi kar pedig nem hisz benne, hogy a hatályos jogszabálynak érvényesülnie kell még a don csányi féle fehérgalléros bűnözőkkel szemben is.

Sajnálom az ügyvédek által félrevezetett embereket. Mi, Közösségi Feljelentők, júliusban a Strasbourgi emberi jogi bíróság, majd ősszel a Hágai nemzetközi büntető bíróság előtt védjük majd meg az igazságunkat.

loading...

Hogy mi lesz azokkal, akik nem jönnek velünk sértettként? Majd a viktor csapata megmenti őket a maguk módján. Aki kíváncsi a Közösségi Feljelentésre, információt a petermenyhert@gmail.com címre írt Emaillel kaphat.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
KÁRTÉRÍTÉSI ÜGYVÉD – MINDENKINEK!
KÁRTÉRÍTÉSI ÜGYVÉD – MINDENKINEK!

KÁRTÉRÍTÉSI ÜGYVÉD – MINDENKINEK! [cn-social-icon] Az a legrosszabb, amikor valaki nem perel, csak vitatja az elszámolást. Azért mert ezzel elismeri,...

JOGSZABÁLY AZ ELÁLLÁSRÓL – ÁTGONDOLÁSRA!
JOGSZABÁLY AZ ELÁLLÁSRÓL – ÁTGONDOLÁSRA!

JOGSZABÁLY AZ ELÁLLÁSRÓL – ÁTGONDOLÁSRA! Járvás Éva  - Facebook. Ptk. 226.§, 319.§, 320. § [good_old_share] Szerződéskötéskor hatályos Ptk. XX. fejezet...

Close