EZ MEG MI ? ?

EZ MEG MI ? ?
loading...

EZ MEG MI ? ?

[good_old_share]


Szerinted mi lehet a felvételen látható gázfelhő?

 

Ti küldtétek – Harkai Bulcsú Bánk – Törvényes-e fullasztó gázt engedni a kossuth téri KILAKOLTATÁSOK ELLEN DEMONSTRÁLÓKRA? Milyen gázról van szó? Lehet-e lakott területen ilyet kibocsátani? Mulasztott-e valaki, hogy nem szólt az ott tartózkodóknak???Vagy esetleg nem is emberi tevékenység áll a dolog hátterében, hanem a pokol kénköves gőzei törtek fel erről a dicstelen helyről?

loading...

VAJON TÖRVÉNYES-E "FULLASZTÓ GÁZT" ENGEDNI A KOSSUTH TÉREN A KILAKOLTATÁSOK ELLEN DEMONSTRÁLÓKRA?

 

Mikor tervezte bejelenteni a kormány, hogy a Kossuth tér "védelme" jegyében föld alatt futó tömegoszlató berendezést helyeztek üzembe? Vagy SZÁNDÉKOSAN nincs is ilyen vezetékrendszer kialakítva, és csak egy "másféle vezetékrendszerbe" "véletlen" került valami gázféleség?

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Tehát egész véletlenül valaki olyan kövezet alatti "átjárható" hálózatot készített, ami pl. kábeleket tartalmaz, de a védelme érdekében rovarok és rágcsálók ellen gázzal elárasztható – és ez a szabadba ürülő rendszer TÖMEGOSZLATÁSHOZ IS JÓL HASZNOSÍTHATÓ LESZ? Máshol is van ilyen "csótányirtás"?Ebben az esetben, mikor is a gázt a felelős személy (?) kibocsátotta, vajon nem kellett volna figyelmeztetni a demonstrálókat, hogy távozzanak? Nem követett el valaki mulasztást?

Vagy még sincs szó szándékosságról? A pokol kénköves gázai buzogtak fel a szégyentelenségnek e színhelyéről? – Harkai Bulcsú Bánk.

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
"DEVIZA"-KÁROSULTAK! EZT OLVASSÁTOK EL!
“DEVIZA”-KÁROSULTAK! EZT OLVASSÁTOK EL!

"DEVIZA"-KÁROSULTAK! EZT OLVASSÁTOK EL! [good_old_share] „..A bácsi egész élete most már egyetlen szatyorban van!..”   Dr. Hosszú Istvánné - A...

A MAGYAR RENDŐRSÉG SEGÍTETT EGY 3 GYERMEKES CSALÁDOT AZ UTCÁRA DOBNI!
A MAGYAR RENDŐRSÉG SEGÍTETT EGY 3 GYERMEKES CSALÁDOT AZ UTCÁRA DOBNI!

A MAGYAR RENDŐRSÉG SEGÍTETT EGY 3 GYERMEKES CSALÁDOT AZ UTCÁRA DOBNI! [good_old_share] A kép illusztráció. Büszkék lehetünk a Magyar adófizetők...

Close