EZ MEG MI ? ?

EZ MEG MI ? ?

EZ MEG MI ? ?

[good_old_share]


Szerinted mi lehet a felvételen látható gázfelhő?

 

Ti küldtétek – Harkai Bulcsú Bánk – Törvényes-e fullasztó gázt engedni a kossuth téri KILAKOLTATÁSOK ELLEN DEMONSTRÁLÓKRA? Milyen gázról van szó? Lehet-e lakott területen ilyet kibocsátani? Mulasztott-e valaki, hogy nem szólt az ott tartózkodóknak???Vagy esetleg nem is emberi tevékenység áll a dolog hátterében, hanem a pokol kénköves gőzei törtek fel erről a dicstelen helyről?

VAJON TÖRVÉNYES-E "FULLASZTÓ GÁZT" ENGEDNI A KOSSUTH TÉREN A KILAKOLTATÁSOK ELLEN DEMONSTRÁLÓKRA?

 

Mikor tervezte bejelenteni a kormány, hogy a Kossuth tér "védelme" jegyében föld alatt futó tömegoszlató berendezést helyeztek üzembe? Vagy SZÁNDÉKOSAN nincs is ilyen vezetékrendszer kialakítva, és csak egy "másféle vezetékrendszerbe" "véletlen" került valami gázféleség?

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Tehát egész véletlenül valaki olyan kövezet alatti "átjárható" hálózatot készített, ami pl. kábeleket tartalmaz, de a védelme érdekében rovarok és rágcsálók ellen gázzal elárasztható – és ez a szabadba ürülő rendszer TÖMEGOSZLATÁSHOZ IS JÓL HASZNOSÍTHATÓ LESZ? Máshol is van ilyen "csótányirtás"?Ebben az esetben, mikor is a gázt a felelős személy (?) kibocsátotta, vajon nem kellett volna figyelmeztetni a demonstrálókat, hogy távozzanak? Nem követett el valaki mulasztást?

Vagy még sincs szó szándékosságról? A pokol kénköves gázai buzogtak fel a szégyentelenségnek e színhelyéről? – Harkai Bulcsú Bánk.

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM