NAGY A BAJ! BEZÁRT AZ ÖSSZES BANKFIÓK

NAGY A BAJ! BEZÁRT AZ ÖSSZES BANKFIÓK

Leállt a Raiffeisen: bezártak a fiókok, kártyával sem fizethetünk – írja a Pénzcentrum. 
  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Nagy a baj a Raiffeisennél: nem megy se a netbank, se az ATM-hálózat, sőt, az összes magyarországi bankfiók is zárva. Az ügyfelek szerint a bankkártyák is használhatatlanok. Rég találkoztunk ilyen rendszerszintű leállással magyar nagybanknál.16.40. A Raiffeisen közleménye

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

"Technikai okok miatt a Raiffeisen Bank szolgáltatásai nem elérhetők az ügyfelek számára, beleértve az ATM készpénzfelvételt, a bankkártyás vásárlásokat és az internetbankot. A fiókok jelenleg zárva tartanak. A bank munkatársai megfeszített erővel dolgoznak a probléma kijavításán. Az ATM készpénzfelvét és a bankkártyás vásárlás várhatóan kora este állhat helyre, az online banki felület este indulhat újra. A Raiffeisen Bank Zrt. elnézést kér a kellemetlenségért."

Leállt a Raiffeisen hétfő délután. Nem csak a netbank elérhetetlen, hanem az ATM-ek sem működnek, és legfrissebb értesüléseink szerint az összes bankfiókot is bezárták.
 

Az ügyfelek arról panaszkodnak, hogy a kártyás fizetés sem működik.

A bank arról tájékoztatta a Pénzcentrumot, hogy egyes szolgáltatási rendszerei technikai okok miatt nem működnek, ilyen például az ATM készpénzfelvétel, valamint a számlaműveletekhez kapcsolódó szolgáltatások. Dolgoznak a hiba elhárításán, mely 1-2 órán belül várható. Jelenleg a bankfiókok is zárva vannak.

Háborognak az ügyfelek

A Pénzcentrum információi szerint az ügyfeleknek a telefonos ügyfélszolgálaton azzal nyugtatják, hogy 1-2 perc, de lehet, hogy 1-2 óra, amíg kijavítják a hibát. Eközben a bank hivatalos Facebook-oldalán is elégedetlenkednek a Raiffeisen ügyfelei. Van, aki arról panaszkodik, hogy két órája az M5-ös autópálya egyik benzinkútjánál várakozik, lekésett egy fontos találkozót, mert nem tud fizetni a kártyájával. Egy másik ügyfél azt írja, hogy

Egy fillér nélkül állok. Lassan 2 órája azt lesem mikor tudnék pénzhez jutni.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Szólj hozzá

Hozzászólás