KÁRTÉRÍTÉSI ÜGYVÉD – MINDENKINEK!

KÁRTÉRÍTÉSI ÜGYVÉD – MINDENKINEK!


  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Az a legrosszabb, amikor valaki nem perel, csak vitatja az elszámolást.

Azért mert ezzel elismeri, hogy a szerződése a 2014.évi 38-as és 40-es törvény alá tartozik.

Minden vitatás akkor a legjobb, ha valaki azt írja, hogy érvénytelenség miatt per van folyamatban ezért az elszámolásban szereplő számok nem is lehetnek jók.Mivel azonban rengetegen vannak, akik nem perelnek, csak vitatják az elszámolást, azok mindenképpen írják bele a vitatásba, hogy a nem tartják a fenti két törvény alá tartozónak a szerződésüket.

Egyébként a vitatásnak nem sok értelme van mert az adósságot csak kicsit csökkenti. Csak a per a megoldás a teljes vagy részleges érvénytelenségre. A többi csak időhúzás, attól még jönni fog a végrehajtás.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Annyi előnye van csak a vitatásnak, hogy nem hagyjuk, hogy rögzüljön a tartozás.

Más:

Az a vicc az egészben, hogy mindenki az ellenségtől várja a megoldást. A Kormány a bank érdekét nézi különben már segített volna. Mire várnak még az emberek? Nem elég bizonyíték a megküldött elszámolás arra, hogy a Kormány nem tartotta be az ígéretét?

Azóta is egyfolytában csak azt lehet hallani, hogy a devizahitelesek ügye megoldódott. Tudjátok miért ilyen pimasz a Kormány? Azért mert 3-400 fős tüntetéseken röhögtetitek ki magatokat.Minden eddigi párszázas hőbörgés a Kormány által irányított volt a vezetőin keresztül. (ez a gondolatmenet túl általános, véleményünk szerint vannak kivételek, ezért ezzel nem értünk egyet – NCK) Én vagyok az egyetlen, aki nem megy utcára csak 20.000 emberrel a háta mögött. Mert ennek van értelme.

Minden további kis létszámú lötyögés csak árt a devizahitelesek ügyének, mert a tévében kigúnyolnak benneteket és ezzel az ország többi lakosát is ellenetek fordítják. Tilos 20.000 embernél kevesebb fővel devizahiteles tüntetést tartani, mert elszigetelitek a devizahitelesek ügyét. Elvesztitek az ország támogatását. A vezetőiteknek pont ez a célja. Kártérítési ügyvéd – Dr. Szabó V. László 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Szólj hozzá

Hozzászólás