Mentelmi jogot akartak a végrehajtók

Dr. Fiszter Zsuzsanna, Nemzeti Civil Kontroll, Mentelmi jogot akartak a végrehajtók

Mentelmi jogot akartak a végrehajtók

Dr. Fiszter Zsuzsanna – Mentelmi jogot akartak a végrehajtók. Sem politikusnak, sem végrehajtónak se kéne mentelmi jog!

Az országgyűlési képviselőknek, ügyészeknek, bíróknak kijáró mentelmi jogot szeretett volna a bírósági végrehajtóknak az egyik végrehajtó évekkel ezelőtt. Az indokolás pedig az volt, hogy ne lehessen az eljárásokkal késleltetni a végrehajtást.

A mentelmi jog felfüggesztéséről pedig a minisztérium dönthetett volna vagy az illetékes bíróság.

Sem politikusnak, sem végrehajtónak sem szükséges a mentelmi jog! Kész kabaré lett volna a helyzet ebben a kormányig érő korrupciós botrányban.

Semmi szükség arra, hogy a mentelmi jog mögé bújjanak esetleg az önálló bírósági végrehajtók! Sem arra, hogy profitorientál vállalkozasokként működjenek és ezáltal taszítsák a magyar embereket kilátástalan helyzetekbe.
Ez nem más, mint méltánytalan gazdagodás részükről. Ezért is lenne szükséges, hogy nonprofit jellegge működjenek a továbbiakban! Dr. Fiszter Zsuzsanna

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM