A BANKI SZABADRABLÁS ÚJABB BIZONYÍTÉKA

A POFÁTLANSÁG NETOVÁBBJA EZ IS !!! KÜLFÖLDÖN DOLGOZÓK FIGYELEM !!! 

A banki szabadrablás egy újabb bizonyítéka: Tünde Gáspártól átvéve

"FIGYELEM KÜLFÖLDÖN DOLGOZÓ MAGYAROK ! helló mindenkinek !

loading...

Szeretnék egy új csalási módot megosztani veletek pénzátutalásssal kapcsolatban ! Több éve küldözgetek haza angol fontot amit otthon deviza számláról szintén fontban vesznek ki !


Az utóbbi időben azt vettem észre hogy küldött összeg hiányosan érkezik meg vagy levonás történt az össszegböl ! Bementem reklamálni az itteni bankomhoz, hogy hova tűnik a pénzem és miért ? Hosszas utánjárás után kiderült hogy az általam küldött összeget a bank közép árfolyamon átváltja forintra és utána vissza váltják ismét fontra majd eladási áron kiadják az otthoni fél részére a külömbözetet pedig minden tájékoztatás vagy értesités nélkül pofátlanul zsebre vágják!

Majd ezek után a megmaradt összegböl aljas szemét módon kezelési költség megint levonnak egy összeget ami természetesen nem kis összeg ! Azért írtam ezt ki mert biztosan nem én vagyok az egyetlen akivel ezt elkövették ! Bárki akinek hiányzik pénz az átutalt összegböl nyugodtan reklamáljon az itteni banknál és rövid időn belül vissza kapja a pénzét !

Az én bankom azonnal email és hivatalos levél útján felszolitotta az otthoni bankot hogy ez manipuláció, csalás és lopás is egyben !ezzel egy időben a számlámra utalta az eltünt pénzemet!!! sajnos ez bevett szokás magyar honban ! hát röviden ennyi mindenkitől elnézést a hosszúra nyúlt írásért , de ha csak egy embernek segítettem már akkor megérte ! üdv mindenkinek !"

loading...

(Facebook bejegyzés)


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DR. LÉHMANN GYÖRGY-"DEVIZAHITELES" NYILVÁNOS ELŐADÁSOM
DR. LÉHMANN GYÖRGY-“DEVIZAHITELES” NYILVÁNOS ELŐADÁSOM

Minden nyilvános előadásom után az az érzésem, hogy ennél jobbat, többet is mondhattam volna. Az alábbi videó megtekintése után be...

MÉG HOZHAT MEGLEPETÉST A "DEVIZAÜGY"
MÉG HOZHAT MEGLEPETÉST A “DEVIZAÜGY”

Jövő szerdán hozzák nyilvánosságra az Európai Bíróságon a főtanácsnok véleményét a Kásler-ügyben. A tisztességtelenség kimondása elvezethet a szerződések semmisségéhez. A...

Close