A BANKI SZABADRABLÁS ÚJABB BIZONYÍTÉKA

A POFÁTLANSÁG NETOVÁBBJA EZ IS !!! KÜLFÖLDÖN DOLGOZÓK FIGYELEM !!! 

A banki szabadrablás egy újabb bizonyítéka: Tünde Gáspártól átvéve

"FIGYELEM KÜLFÖLDÖN DOLGOZÓ MAGYAROK ! helló mindenkinek !

Szeretnék egy új csalási módot megosztani veletek pénzátutalásssal kapcsolatban ! Több éve küldözgetek haza angol fontot amit otthon deviza számláról szintén fontban vesznek ki !


Az utóbbi időben azt vettem észre hogy küldött összeg hiányosan érkezik meg vagy levonás történt az össszegböl ! Bementem reklamálni az itteni bankomhoz, hogy hova tűnik a pénzem és miért ? Hosszas utánjárás után kiderült hogy az általam küldött összeget a bank közép árfolyamon átváltja forintra és utána vissza váltják ismét fontra majd eladási áron kiadják az otthoni fél részére a külömbözetet pedig minden tájékoztatás vagy értesités nélkül pofátlanul zsebre vágják!

Majd ezek után a megmaradt összegböl aljas szemét módon kezelési költség megint levonnak egy összeget ami természetesen nem kis összeg ! Azért írtam ezt ki mert biztosan nem én vagyok az egyetlen akivel ezt elkövették ! Bárki akinek hiányzik pénz az átutalt összegböl nyugodtan reklamáljon az itteni banknál és rövid időn belül vissza kapja a pénzét !

Az én bankom azonnal email és hivatalos levél útján felszolitotta az otthoni bankot hogy ez manipuláció, csalás és lopás is egyben !ezzel egy időben a számlámra utalta az eltünt pénzemet!!! sajnos ez bevett szokás magyar honban ! hát röviden ennyi mindenkitől elnézést a hosszúra nyúlt írásért , de ha csak egy embernek segítettem már akkor megérte ! üdv mindenkinek !"

(Facebook bejegyzés)


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM