A MAGYAR NÉP ELLENI HÁBORÚJUKAT A BANKOK ELVESZÍTETTÉK!

A MAGYAR NÉP ELLENI HÁBORÚJUKAT A BANKOK ELVESZÍTETTÉK!

Fél órával ezelőtt kaptam kézhez az alábbi, Fővárosi Ítélőtábla által hozott, kereseti kérelmemnek helyt adó jogerős itéletet az FHB Bank Zrt elleni peremben: (CIKK ALATT!)
 
"A felperesek és az alperes által 2008. március 25-én kötött kölcsönszerződés 3.5. pontjának az ügyleti kamat alperes általi egyoldalu módosítását lehetővé tevő kikötése érvénytelen."
 
Talán még emlékeznek arra, hogy 2012. juniusában az ECHO TV-s tájékoztatásomat követően szerencsétlen sorsu Dr. Binder István PSZÁF szóvívő a Bankszövetség jogtanácsosaival együtt miként tagadták azt, hogy az általam felhozott Inviteles Európai Bírósági itéletnek bármiféle köze lenne a mi kölcsönszerződésünkhöz. 
 
Ha lenne tisztesség bennük, most az itélet 8. oldalán olvashatók alapján bocsánatot kérnének a szándékos félretájékoztatásukért, a tönkretett adósok tönkretevőinek nyujtott szándékos segítségnyujtásukért.
 
Binder úr pedig immár a Nemzeti Bank szóvívőjeként jól tenné azt, ha a jövőben háttal nyilatkozna a televízió előtt azért, hogy legalább a feltehetően lesült bőrét a az arcán ne láthassuk. 
 
Az itélet utolsó oldalán írtak rendkívűl figyelemre méltók többek között az alábbi mondat miatt is:
 
"A szerződési feltétel tisztességtelenségének tehát uniós jogi alapon sui generes jogkövetkezménye van, mégpedig az, hogy az ilyen feltétel kimarad a szerződésből, és jogszabályváltozással az érvénytelenség nem orvosolható."
 
A Matolcsy-Navracsics féle kerekasztalosok ebből is következően jó lenne, ha nem butítanák tovább a saját nemzetüket azzal, hogy majd valamiféle jogszabályalkotással megoldják ezt a helyzetet.
 
Hanem ehelyett Dr. Navracsics úr végre tollat ragadhatna azért, hogy feladatát a közérdekű perindítással elvégezze. Úgy, ahogy minden tisztességes Európai ország Igazságminisztere már megtette. 
 
Ami pedig az Alkotmánybírósági és Európai Bírósági zaklatásokat illeti a nevezett társaság által, jól látható, hogy sem egyikre, sem másikra semmi szükség nincs immár a két éve kihirdetett Inviteles Európai Bírósági itélet óta. 
 
A magyar nép félrevezetését pedig jó lenne abbahagyni.
 
Ami pedig az adósokat illeti, látni kell, hogy már csak nagyon kicsi hiányzik ahhoz, hogy ennek a szörnyűségnek vége legyen. Nincsen futkosás a bankokhoz azért, mert azok hivogatnak és fenyegetnek bennünket, nincs gépkocsivisszaadás, mert követelik tőlünk, nincsen kétségbesett árfolyamgátas szerződés aláírás, hanem mindezek helyett csak tisztességes elszámolás, és a bankok általi kártérítés létezik. 
 
Ezt a rövid időt még bírják ki. 
 
Léhmann György
 
Siófokon 2014. március 4. napján.

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM