Devizahiteles ügyvéd-Nem vállalunk állatkínzót, nőt megerőszakolót, fogyatékost bántalmazót és bankot

Dr. Szabó V László ügyvéd, Nemzeti Civil Kontroll, tisztesség, becsület, Devizahiteles ügyvéd-Nem vállalunk állatkínzót, nőt megerőszakolót, fogyatékost bántalmazót és bankot

Devizahiteles ügyvéd-Nem vállalunk állatkínzót, nőt megerőszakolót, fogyatékost bántalmazót és bankot

Ügyvédi szemmel.

Dr. Szabó V. László ügyvéd – Mivel nagyon sok tárgyalásra járok ezért van tapasztalatom a banki ügyvédek körében.
Vannak azok az ügyvédek akik pontosan tudják, hogy a rossz oldalon állnak, pontosan tudják, hogy amit képviselnek az gyomorforgató ezért szinte lesütött szemmel, csöndben teszik a dolgukat, beadják a beadványokat, elmondják a sablon érveiket, felteszik a sablon kérdéseiket aztán mintha ott se lettek volna eltűnnek a helyszínről.

Ezekkel semmi gond hiszen a helyükön kezelik magukat.
De van a másik kategória aki annyira korlátolt, hogy a saját személyes ügyeként kezeli a bank védelmét.

Nem tudja felülről , összefüggéseiben látni a történéseket és az előzményeket.
Nem esik le neki, hogy a bank egyszer becsapta a hitelfelvevőket mert elhallgatta a kockázatokat, most pedig a tönkretett emberekről azt akarja bebizonyítani hogy még hazugok is.

Az ilyen banki ügyvéd már a beadványaiban sértegeti az adóst, azt állítván nem mond igazat, sőt még az adós ügyvédjét is azzal, hogy hamis állításokat tesz.
Az ilyen ügyvéd nem érzi azt, hogy az emberek százezreinek életét tönkretevő bankokat képviselő ügyvédeket gyűlöli kirekeszti a magyar állampolgárok jelentős része és az ilyenek társadalmi megítélése egy szinten van a sintér, parkolóőr, BKK-ellenőr szintjével.

Annyira butácska, hogy nem érzi azt, hogy az embereket megnyomorító bankot képviselni csak zéró erkölcsi szinttel lehet.
Mert azért ügyvédként is van egy szint ami alá nem megyünk.
Nem vállalunk állatkínzót, nőt megerőszakolót, fogyatékost bántalmazót és bankot.
De a mondás azt tartja: Amíg sz@r van addig veréb is van. Vagyis amíg a mocskos munkát megfizetik addig jelentkező is lesz rá.
Nekem nem menne le a torkomon az a kenyér amit azon a pénzen veszek, hogy tudatosan tönkretett áldozatokról akarjam bebizonyítani, hogy hazugok mert ők igenis pár millió forint kölcsönért el akarták veszíteni a házukat.

Tehát az ilyen ügyvéd korlátolt, agymosott, és nem kellően intelligens ahhoz, hogy a tárgyalóteremben is szenvedélyesen védje a bankot, szinte személyes sértésnek vegyen minden mondatot ami az adós érdekében lett leírva vagy kimondva.

Nem azok az ügyvédek csorbítják az ügyvédi kar tekintélyét és méltóságát akik egy hétvégi bulin csontrészegen az asztal tetején táncolnak és torkuk szakadtából énekelnek. Attól azok még az utolsó sejtjükig egyenes és tisztességes emberek lehetnek, magas erkölcsi érzékkel és a helyén tudják kezelni ki a gazember és ki az áldozat.

Az ügyvédi kar méltóságát a banki ügyvédek ássák alá. Miattuk (és persze a politikusokat, bűnözőket védő ügyvédek miatt ) van az ügyvédeknek olyan társadalmi megítélése, hogy aki ügyvéd az hazudik, aki ügyvéd az nem egyenes, aki ügyvéd azzal vigyázni kell.
Furcsa világ ez mert a rossz is ugyanúgy győzhet ha a jó mellett gyenge ügyvéd áll ki.

Az emberi aljasság, dörzsöltség, sunyiság a rosszat is diadalra vezetheti.

Ezért kell olyan ügyvédet választani aki sokat tárgyal, rengeteg tapasztalata van mert azt nem éri váratlanul az ellenfél egyetlen húzása sem, az megedződött a harcban és megvannak az eszközei, hogy a gonosz oldalon állóknak a torkába fojtsa a szót.
Ugyanez vonatkozik a bírákra is. 
Ha egy elvtelenül bankpárti, mérhetetlenül  elfogult bírót kell megleckéztetni és minden sunyi cselét kivédeni ahhoz nem lehet kezdő ügyvéddel nekilátni.
Már a mondat kezdetéből látni kell, hogy mit akar a bíró, mi lesz a következő mondata, mire akarja felépíteni az adós elleni érveit.
Ezt kegyetlenül ki kell végezni, csírájában el kell fojtani.
Tűzzel-vassal kell harcolni minden olyan bíró ellen aki a hivatástudatot félretéve, lesz@rja a törvényt, az uniós jogot. Az ilyen ellen eljárási kifogást, elfogultsági kifogást, panaszt kell előterjeszteni.Nem szabad hagyni, hogy a sötét oldal győzzön. Ezt azok az adósok is elősegíthetnék akik még mindig szó nélkül tömik a bank zsebébe egy érvénytelen szerződés alapján azokat a pénzeket amiből a bank meg tudja fogadni a hiénák kutyáit.
Csak hát sajnos az össznépi szolidaritás nem a magyar nép sajátja. Akkor már kimentek volna százezrek az utcára, mindenki egyszerre beszüntette volna a fizetést, a választásokon is egyfelé húztak volna.
Az ilyen helyzetben az ügyvéd (a tisztességes) gyakran egyedül marad a harcban. 
Ellene van a bíró, a banki ügyvéd, néha még a saját ügyfele is.
De aki komolyan veszi saját létezését annak csak egyféle mérce létezik: a saját maga előtti megfelelés.

Az, hogy megtettem mindent, tiszta lelkiismeretem felülír minden más körülményt, nehézséget.
Hallottam valamilyen Fekete-könyvről amiben gyűjtik, listázzák a bankokat kiszolgáló ügyvédeket, bírákat. Dr. Szabó V. László ügyvéd 
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM