MEGKEZDŐDIK A CSALÓ PÉNZINTÉZETEK VEZETŐINEK MAGÁNVAGYON ELKOBZÁSA?

loading...

MEGKEZDŐDIK A CSALÓ PÉNZINTÉZETEK VEZETŐINEK MAGÁNVAGYON ELKOBZÁSA? [cn-social-icon]

Érdekes kijelentést tett a fideszes Rogán Antal.

Igaz, a közleménye alapján úgy tűnik, hogy a vizsgálatok megállnak a brókerek háza táján, pedig szerintünk a bankok környékén is lenne mit keresni. Valószínű, hogy a kormány ezt másként gondolja.

A Fidesz-KDNP szerint a közelmúlt brókerbotrányai miatt zajló büntetőeljárásokban el kell kobozni a csalásokban részt vevők teljes magánvagyonát -írja a propeller. A kormánypárt erről törvényjavaslatot nyújt be az Országgyűlésnek legkésőbb április elején – közölte Rogán Antal frakcióvezető hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

Úgy fogalmazott: a kártalanításnál nem maradhat el a személyes felelősségre vonás, vagyis az, hogy a csaló brókercégek tulajdonosai és vezetői a magánvagyonukkal is feleljenek. A politikus arról is beszélt, hogy sűrű és szigorú ellenőrzésekre van szükség a brókercégek világában, és el kell végezni ugyanazt a munkát, amit a bankoknál, valamint a takarékszövetkezeteknél.

loading...

Ezek szerint a kormány úgy érzi, hogy a devizacsalással kapcsolatban elvégezte a munkáját, a „kisebb stikliket” törvényekkel korrigálta, így már tényleg kihúzta a csávából a devizakárosultakat. Minden rendben, a továbbiakban a kormánynak már nem kell ezzel a problémával foglalkoznia.

Mi azért szívesen ajánlanánk a kormánynak néhány kitűnő olvasmányt, de mivel leveleinkre sem válaszolnak, és a tényeket, illetve a bizonyítékokat sem hajlandóak figyelembe venni, ezért ez rendkívül nehezen kivitelezhető.

Az ajánlott olvasmányokból mindjárt itt van kettő is, alább pedig egy videó.

A BANKOK KIMERÍTETTÉK A CSALÁS TÖRVÉNYI TÉNYÁLLÁSÁNAK FOGALMÁT!

BŰNCSELEKMÉNY – DEVIZAHITELNEK ÁLCÁZOTT DEVIZAÜGYLETFONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. [cn-social-icon]

Szólj hozzá

Hozzászólás