HA NEKIK LEHET, AKKOR NEKÜNK IS! – PÓKA LÁSZLÓ

HA NEKIK LEHET, AKKOR NEKÜNK IS! - PÓKA LÁSZLÓ.

HA NEKIK LEHET, AKKOR NEKÜNK IS! – PÓKA LÁSZLÓ

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! [cn-social-icon]

Tüntető diákokat rendeltünk a Kliktől péntekre

Tisztelt Klebelsberg Intézményfenntartó Központ!

Most értesültünk kormány közeli kapcsolatainktól, hogy önöknél lehet rendelést leadni, ha valakinek tüntetők létszámának növelésére van szüksége.Jelzem, ha már van ez az ingyenes lehetőség, szívesen élünk vele.
Létszámkorlátozás nélkül igényelünk 16 év feletti diákokat (lányokat és fiúkat) az ország bármely részéről kísérőtanárokkal és akár szüleikkel együtt.

Utazás egyénileg. (Sajnos nekünk nincs olyan költségvetési lehetőségünk, ami által buszokat tudnánk küldeni a résztvevőkért)

Kérem, hogy a résztvevők várható létszámát lehetőleg 2015. március 19. napján 12 óráig szíveskedjenek jelezni annak érdekében, hogy a Ilonka, Zsóka, Marika, Gizike, és a többi nagymama kellő mennyiségű házi süteményt tudjon készíteni a diákok és kísérőik megvendégelése céljából.

Természetesen – úgy, mint Debrecenben – itt is lehetőségük lesz a diákoknak az Önök jóváhagyásával a tüntetéssel, és az utazással töltött időt elszámolni a kötelező közösségi szolgálatuk időkeretébe. Aki szüleivel, vagy más kísérővel jön, náluk a kísérők idejét is igazolni tudjuk a diák időkeretébe. Az igazolás miatt a diákok a helyszínen keressék a rendezvény szervezőit, vagy Póka Lászlót.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. 

Az eseményről bővebben:

2015. március 20. napján 13 órai kezdéssel (gyülekező 12 órakor) „Leszámolás a bankokkal… Egyszer mindennek eljön az ideje”’ elnevezéssel szokásos minden hónap 3. péntekjén esedékes demonstrációnkat tartjuk a SeVizahitelek számára valóban elfogadható megoldás szükségességére való felhívás érdekében.

Eseményoldalt itt találják: https://www.facebook.com/events/613082632125050/

A rendezvényt a Nem adom a házamat mozgalom szervezi.

Minden bizonnyal a diákok és kísérőik hasznos időtöltésnek fogják tartani.
Lesz zenés műsor, melynek keretében fontos közgazdasági, és matematikai összefüggéseket ismerhetnek meg.Az anatómiai ismereteiket mélyíthetik el a mesékből ismert elemekkel. Politikusaink, és bankáraink arcképei segítségével meggyőződhetnek arról, hogy ha valaki hazudik, annak bizony megnő az orra.

Lesz bankplakátolás, szerződéségetés, és az első számú uzsorás PiCsányi számára keresztes elismerés átadása is.

A megjelenő ifjak olyan ismeretekre is szert tehetnek, melyekre minden bizonnyal a társadalomismeret órákon nem. Most sem maradhat el a politikusok, és a kifosztó bankárok tevékenységének tényszerű értékelése.

Mivel az említett kormány közeli kapcsolatunk nem tudta megmondani pontosan, hogy a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ melyik szervezeti egysége intézi a külsős megrendeléseket, így a biztonság kedvéért minden a honlapjukon fellelhető e-mail címre elküldetem ezt a levelet.

Várjuk mielőbbi visszajelzésüket.

Tisztelettel: Póka László

Nem adom a házamat mozgalom  0630-931-9802  [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM