MÉGIS KIHÚZZÁK A DEVIZAKÁROSULTAKAT A BAJBÓL?

MÉGIS KIHÚZZÁK A DEVIZAKÁROSULTAKAT A BAJBÓL?

Hogy az Eszközkezelő a „deviza”-károsultak szempontjából mennyire számít a probléma teljes, és tisztességes megoldásának, azt mindenki döntse el maga.
A Világgazdaság számolt be arról, hogy lényegesen többet költ idén ingatlanok vásárlására az eszközkezelő, mint tavaly.

A konkrét számok: Összesen 27 milliárd forintot, a tavalyinál 1,5 milliárd forinttal többet költ idén ingatlanvásárlásra a Nemzeti Eszközkezelő (NET) Zrt. A rendelkezésre álló összeg a tavalyi évben 25,5 milliárd forint volt, és ebből több mint 6300 ingatlant vásároltak meg bedőlt hitelesektől, teljesítve ezzel a kitűzött éves célt.

A NET átlagosan 3,8 millió forintot költött egy ingatlanra 2016-ban, szemben az egy évvel korábbi 3,6 millió forinttal.

Az Eszközkezelőt 2012. január 1-el alapították, és ettől az időszaktól kezdődően 107,5 milliárd forintból 27 800 lakást és házat vásárolt a felajánlott 39 ezerből.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Az Eszközkezelő programjába kerülő családok havonta átlagosan 10.600 forint bérleti díjat fizetnek volt ingatlanjaik után.

Eddig a számok
Természetesen az mindenki számára jól érzékelhető, hogy a főbb sajtóorgánumok az utóbbi hónapokban a „deviza”-hiteles témát úgy kerülik, mint macska a forró kását. Nyilván ez nem véletlenül van így. Pedig fontos időszak előtt állnak a hazai „deviza”-károsultak, de erről a tényről csak rendkívül kevés média számol be.

Oldalainkon olvasható, hogy hamarosan újabb „devizás bomba” is robbanhat az átvert károsultak részéről! A Bankcsapda Érdekvédelmi szervezet vezetője a banki kockázatkezelés kapcsán áll perben bankjával. Ennek a pernek a kimenetele is hatalmas változást hozhat az átvert károsultak számára. További részletek IDE KATTINTVA! Talán mondanunk sem kell, hogy érdemes figyelemmel kísérni a per alakulását és támogatni a Bankcsapdát, valamint annak vezetőjét az egész per során. Ez a károsult családok elemi érdeke!

Többen is jelezték, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!
Szólj hozzá

Hozzászólás