JELENTSD A BANKODAT! CSAK EGY KATTINTÁS!

JELENTSD A BANKODAT! CSAK EGY KATTINTÁS!

JELENTSD A BANKODAT! CSAK EGY KATTINTÁS!

[good_old_share]

Kerékgyártó Lászlót, a Radikális Bankellenes Csoport vezetőjét már ismerhetik a devizakárosultak.

 

Többek között ő szervezte meg a devizakárosultak Nyugati téri demonstrációját.

Most egy új ötlettel, és egy felhívással fordult azokhoz a károsultakhoz, akik még rendelkeznek internettel, és használják a facebookot. Az üzenet lényege, hogy majdnem az összes hazánkban működő bank rendelkezik Facebook oldallal.
Ezeket a banki oldalakat megkeresve, a devizakárosultaknak lehetőségük van a face felé jelenteni a bank oldalát.

Ezt úgy lehet elérni, hogy a bank oldalán, fejléc alsó részén lévő üzenet gomb melletti (három …) ra kattintva lenyílik egy menü. Itt a „jelentem”-re kattintva lehet bejelenteni az oldalt.

Alább közöljük Kerékgyártó László felhívását:

Kerékgyártó László: Kérek minden fészbukozó átvertet, hogy jelentse "kedvenc" bankja oldalát! Van olyan pont is, hogy CSALÁS.

Azt csinálta, nem?!

Itt van pl. az erste oldala. Így csináld!
Több károsult társunknak is tetszett az ötlet és volt, aki megkérdezte: Ezen meddig gondolkodtál? Zseniális!

A válasz: Semeddig. megnéztem, hogy be tudom-e tenni az új fordítást. Akkor jött a gondolat, hogy talán jelenteni is lehet, mert az oldal tele van hazugságokkal és csalással! És mit tesz Isten?! Van is olyan pont, hogy CSALÁS. Csak a hülye hagyja ki, nem?

Egy másik károsult társunk így vélekedik: Komolyan tetszik most ez a poszt. Ebből szépen ki fog derülni, hogy még arra is képtelenek a sevizások, hogy legalább a nyüves fészbukkon elintézzék a bankokat.

Természetesen nem tudjuk előre megmondani, hogy a sok bejelentés meghozza-e a szervező által elvárt hatást.

Forrás

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM