KOCKÁZATKEZELÉS? LÁSSUNK TISZTÁN!

KOCKÁZATKEZELÉS? LÁSSUNK TISZTÁN!

KOCKÁZATKEZELÉS? LÁSSUNK TISZTÁN!


[good_old_share]

Kedves „deviza”-károsultak!

A „devizahitelek” kockázatkezelésével összefüggő „Falus” per kapcsán akadtak olyan károsultak, akik azt jelezték, hogy nem értik azt, hogy miről is fog szólni ez a per. (Videók alább!)

 

Ettől függetlenül jól látható, hogy a károsultak egy része nem érzi át annak a jelentőségét, hogy mit jelentene az, ha beigazolódna: a „deviza”-károsultak a hitelek felvételekor nem kaptak megfelelő tájékoztatást a bankoktól a valós kockázatokkal kapcsolatban.

Számukra, és minden Magyar állampolgár számára mutatjuk be azokat a korábbi felvételeket, melyekből egyértelműen világos képet kaphatnak arról, hogy a károsultak szempontjából mekkora a tétje a 2017. február 17-én kezdődő „Falus-pernek”.

Falus Zsolt rövid üzenete: 3 éve jeleztük a botrányt, tájékoztatni kívántuk az érintett ügyfélcsoportot, hogy a hitelezési kockázatokat a bankok kezelték, ami miatt az érdekvédelem krémje bennünket folyamatosan támadott, nekünk rontott és mocskolódott….most perelnek engem, elzárnak a médiaszereplésektől, gyaláznak különböző bandákban és csoportokban, valamint tevékenységünket kevesen támogatják ténylegesen, a többség potyázik, amíg érdekvédelem egy része pedig nyerészkedik…erre most Németh Szilárd kormánypárti képviselő megcélozta a civil szervezeteket, de ugyan ezek közül melyik jelent valódi problémát a hatalmi elitre ? Azt gondolom, már több hatóság és hivatal ránk dolgozik…a bankoknak nem volt hitelezési és árfolyamkockázata, mivel ezt a kockázatot kezelték, kiküszöbölték. Ezt viszont 5 éve mondjuk!
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Többen is jelezték, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

[apss_share]
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
MÉGIS KIHÚZZÁK A DEVIZAKÁROSULTAKAT A BAJBÓL?
MÉGIS KIHÚZZÁK A DEVIZAKÁROSULTAKAT A BAJBÓL?

MÉGIS KIHÚZZÁK A DEVIZAKÁROSULTAKAT A BAJBÓL? [good_old_share] Hogy az Eszközkezelő a „deviza”-károsultak szempontjából mennyire számít a probléma teljes, és tisztességes...

DEVIZAHITELEK-MOST TÉNYLEG MEGTÖRIK A JÉG?
DEVIZAHITELEK-MOST TÉNYLEG MEGTÖRIK A JÉG?

DEVIZAHITELEK-MOST TÉNYLEG MEGTÖRIK A JÉG? [good_old_share] Hogy a „deviza”-hitelek esetében komoly változást hoz-e a 2017-es esztendő, az most csak a...

Close