JÁR SÉRELEMDÍJ A DEVIZAKÁROSULTAKNAK?

JÁR SÉRELEMDÍJ A DEVIZAKÁROSULTAKNAK?

JÁR SÉRELEMDÍJ A DEVIZAKÁROSULTAKNAK?

[good_old_share]


loading...

Dr. Szabó László kártérítési ügyvéd – Ma már szinte mindenért jár sérelemdíj ami jogellenes cselekménnyel van összefüggésben..Például ha valakit hozzájárulása nélkül lefényképeztek vagy hangját rögzítették, vagy egészségügyi intézményben megsértették a személyiségi jogait, megalázták. Ugyanígy jár a sérelemdíj a munkahelyen okozott diszkriminációért.

A sérelemdíjat nem kell bizonyítani , elég ha jogellenes a cselekmény. Minél jobban alá van támasztva az igény annál nagyobb lehet a mértéke. Dr. Szabó László ártérítési ügyvéd.

Valaki ezt kérdezte: Mekkora eséllyel indítható a bankokkal szemben sérelem miatti per?

Dr. Szabó László válasza – Ahhoz az szükséges, hogy a banki szerződés jogellenes legyen és az adóst emiatt kár érje. A bank felróhatóságát is vizsgálni kell és a szerződés és a kár közötti okozati összefüggést is.

loading...

Akkor nézzük:Hazánkban a bankok 734 milliárd forintot vontak el a "deviza"-károsult családoktól szervezetten, folytatólagosan. Ezzel az összeggel a családok mellett értelemszerűen a nemzetgazdaságot is megkárosították. Ez egyértelműen jogellenes!

Freisleben Vilmos, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) igazgatója: Az MNB összegzése szerint hazánkban a bankok által tisztességtelenül felszámított összeg 734 milliárd forint volt. A forintosítás során az elszámolásban 1,9 millió szerződés volt érintett. Egy átlagos jelzáloghiteles esetében 718 ezer forint volt a tisztességtelenül felszámított összeg.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Az elszámolásban megtalálod a bank által neked okozott kár összegét. (azt, amely eddig jogilag bizonyított).

loading…


A 734 milliárd forinttal az adósokat szervezetten és folytatólagosan károsították meg a pénzintézetek. Mindeközben ezzel az összeggel a bankok jogalap nélkül gazdagodtak (a visszafizetés/elszámolás) időpontjáig. Ez egyértelműen felróható a banknak.

A szerződéskötés időpontjától (a visszafizetés/elszámolás) időpontjáig, a túlfizetés miatt "adósokat" ért kár összefüggésben lehet egészségromlással, pszichés zavarokkal, életminőség romlással és számtalan más problémával is!

Kell ezt még külön bizonyítani? Neked mi a véleményed?

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
OTP HITELESEK FIGYELEM!
OTP HITELESEK FIGYELEM!

OTP HITELESEK FIGYELEM! [good_old_share] NCK: az alább látható levél újabb "hitel" problémákra is rávilágít! Devizahitelesek Mentőöve Egyesület - OTP-hitelesek figyelem! Egy...

A DEVIZAKÁROSULTAK KIFOSZTÁSÁNAK MAGASISKOLÁJA.
A DEVIZAKÁROSULTAK KIFOSZTÁSÁNAK MAGASISKOLÁJA.

A DEVIZAKÁROSULTAK KIFOSZTÁSÁNAK MAGASISKOLÁJA. [good_old_share] A kifosztás magasiskolája - Hitelszövetség Hivatalos Oldal bejegyzése.   Az oldal alján a végrehajtási értesítő!...

Close