ÚJABB DEVIZAHITELES VITANAP ÉS JAVASLATCSOMAG A PARLAMENTBEN.

ÚJABB DEVIZAHITELES VITANAP ÉS JAVASLATCSOMAG A PARLAMENTBEN.

ÚJABB DEVIZAHITELES VITANAP ÉS JAVASLATCSOMAG A PARLAMENTBEN.

[good_old_share]


loading...

Vitanapot kezdeményez és javaslatcsomagot is benyújt az LMP a "deviza"-károsultak érdekében a parlamentnek, mert mint mondják „a devizahitelesek problémája koránt sincs megoldva”. Videó alább!



Azt hisszük, hogy ezzel minden károsult egyetért, de az nagy kérdés, hogy a hatalmas társadalmi problémát megoldani képes FIDESZ-KDNP erre a vitára, és a javaslatcsomagra mennyire lesz nyitott.

Egyértelmű, hogy megfelelő akarattal a kormánypártok azok, akik ezt a problémát egyetlen törvénnyel véglegesen és tisztességesen rendezhetnék….csak, hát eddig erre nem voltak hajlandóak.

 

Parlamenti vitanapot kezdeményez az LMP és a Párbeszéd a probléma megoldása érdekében.

Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje a párt zalaegerszegi kétnapos évadnyitó frakció- és elnökségi ülésének szünetében ismertette: a vitanapon egy javaslatcsomagot is bemutatnának a devizakárosultak helyzetének megoldására.

A nagy szembesítés…vajon erről az ülésről is távol marad a FIDESZ-KDNP frakció, mint a múlt alkalommal?




loading...

Szerinted melyik párt oldja meg a „deviza”-károsultak problémáját?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/




Hadházy Ákos társelnök szerint a vitanapon szembesíteni kívánják a kormányt azzal, hogy a devizahitelesek helyzete továbbra is megoldatlan problémát jelent.

„Szembesíthetjük őket azzal a ténnyel, hogy a devizahitelesek problémája koránt sincs megoldva, hiába próbálják ezt hazudni gyakorlatilag mindennap. A másik fontos cél, hogy reményt adjunk a devizahiteleseknek, hogy most már csak körülbelül nyolc hónap van hátra a választásig. Reményt adjunk azért, hogy láthassák, meglesznek azok a tervek, amelyeket a választás után azonnal meg tudunk valósítani, és segíteni tudunk ezeknek a rendkívül kiszolgáltatott embereknek”  -mondta az LMP társelnöke.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
MEGALAKULT A DEVIZAHITELES MOZGALOM!
MEGALAKULT A DEVIZAHITELES MOZGALOM!

MEGALAKULT A DEVIZAHITELES MOZGALOM! [good_old_share] Vezér-Szörényi László - Megalakult a DEVIZAHITELES MOZGALOM! Mi, az alapítók, sokat gondolkodtunk, hogy milyen formába...

JÁR SÉRELEMDÍJ A DEVIZAKÁROSULTAKNAK?
JÁR SÉRELEMDÍJ A DEVIZAKÁROSULTAKNAK?

JÁR SÉRELEMDÍJ A DEVIZAKÁROSULTAKNAK? [good_old_share] Dr. Szabó László kártérítési ügyvéd - Ma már szinte mindenért jár sérelemdíj ami jogellenes cselekménnyel...

Close