ALIG AKAD OLYAN SZERZŐDÉS, AMELY MEGFELEL A TISZTESSÉGES TÁJÉKOZTATÁSNAK.

ALIG AKAD OLYAN SZERZŐDÉS, AMELY MEGFELEL A TISZTESSÉGES TÁJÉKOZTATÁSNAK.

ALIG AKAD OLYAN SZERZŐDÉS, AMELY MEGFELEL A TISZTESSÉGES TÁJÉKOZTATÁSNAK.

[good_old_share]


Az alábbi bejegyzés és a hozzá kapcsolódó videó a Hitelkárosultak.com weboldalától származik.

 

Az Európai Unió Bíróságának főtanácsnokának álláspontja szerint már most nyilvánvaló, hogy a gépjárműhitelszerződések között alig akad majd olyan szerződés, ami megfelel a tisztességes tájékoztatásnak.A jelzálog alapú hiteleknél kicsit árnyaltabb lesz a helyzet, de ősszel várhatóak lesznek a tömeges perek. A fő kérdés továbbra is a tisztességes tájékoztatás és az árfolyamkockázat viszonya lesz.

A felfüggesztett perek is újraindulnak. Akinek azonban már felmondott szerződése van, netán végrehajtás alatt van ingatlana, az ne várjon őszig, mert a végrehajtók az ingatlanpiac szárnyalása és kilakoltatási moratórium hiányában tömegesen tartják végső soron az ingatlan árveréseket.

Végrehajtás felfüggesztésére számtalan lehetőség nyílik, ezt azonnal szakszerűen kell kérni, az alább erről ügyvédnő részletesen beszél. A másik fontos szempont, hogy a bankok a jelenlegi jogi helyzet miatt igen nagy hajlandóságot mutatnak egyezségek megkötésére, tehát célszerű haladéktalanul egyezségi tárgyalásokat kezdeményezni a bankokkal, avagy faktoring cégekkel.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM