ALIG AKAD OLYAN SZERZŐDÉS, AMELY MEGFELEL A TISZTESSÉGES TÁJÉKOZTATÁSNAK.

loading...

ALIG AKAD OLYAN SZERZŐDÉS, AMELY MEGFELEL A TISZTESSÉGES TÁJÉKOZTATÁSNAK.


Az alábbi bejegyzés és a hozzá kapcsolódó videó a Hitelkárosultak.com weboldalától származik.

 

Az Európai Unió Bíróságának főtanácsnokának álláspontja szerint már most nyilvánvaló, hogy a gépjárműhitelszerződések között alig akad majd olyan szerződés, ami megfelel a tisztességes tájékoztatásnak.A jelzálog alapú hiteleknél kicsit árnyaltabb lesz a helyzet, de ősszel várhatóak lesznek a tömeges perek. A fő kérdés továbbra is a tisztességes tájékoztatás és az árfolyamkockázat viszonya lesz.

A felfüggesztett perek is újraindulnak. Akinek azonban már felmondott szerződése van, netán végrehajtás alatt van ingatlana, az ne várjon őszig, mert a végrehajtók az ingatlanpiac szárnyalása és kilakoltatási moratórium hiányában tömegesen tartják végső soron az ingatlan árveréseket.

loading...

Végrehajtás felfüggesztésére számtalan lehetőség nyílik, ezt azonnal szakszerűen kell kérni, az alább erről ügyvédnő részletesen beszél. A másik fontos szempont, hogy a bankok a jelenlegi jogi helyzet miatt igen nagy hajlandóságot mutatnak egyezségek megkötésére, tehát célszerű haladéktalanul egyezségi tárgyalásokat kezdeményezni a bankokkal, avagy faktoring cégekkel.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás