A BIZONYÍTÁS NAPJA – KÁSLER ÁRPÁD

A BIZONYÍTÁS NAPJA - KÁSLER ÁRPÁD.

A BIZONYÍTÁS NAPJA – KÁSLER ÁRPÁD

Oszd meg…

[cn-social-icon]

Amikor ez a cikk kikerül a honlapra, már nem leszek Magyarországon. Egy 3 napos nemzetközi konferencián veszek részt Athénban, de ami a nyilvános fellépésektől fontosabb, az a kialakult és jelenleg is folyamatosan bővülő nemzetközi kapcsolatrendszer, valamint az abból beérkező rendkívül fontos információk és bizonyítékok.

loading...

Bizonyítékok, hogy teljes mértékben jogellenesen követelték a pénzintézetek a deviza árfolyamának különbözetét a kezdetektől fogva. A 256 forinton való befagyasztása a hiteleknek teljes mértékben jogellenesen és Alaptörvény ellenesen történt és minderről végig tudtak az illetékesek Navracsics Tibortól–Orbán Viktorig bezárólag.

Akinek van szeme az láthatta, akinek van esze az felfoghatta, aki nem hitt az mára elhiheti, hogy érdemi dolgot „devizahitel” ügyben Magyarországon csak mi (Kásler és a Kásleresek) mozdítottunk előrébb. Nekünk köszönhető, hogy 1,5 millió darab elszámoló levélben 1,5 millió alkalommal írták le, hogy TISZTESSÉGTELENÜL FELSZÁMÍTOTT ÖSSZEG. Ilyen még a bankár világban nem volt.Mielőtt valakinek elszabadulna a fantáziája, Athénba saját költségen repülök és szállok meg, olyannyira, hogy az általam közzétett felhíváshoz híven, http://kaslerarpad.hu/?p=9194#post-9194 hogy mindenki járuljon hozzá a hadikasszához abból, amit mi szereztünk vissza számára, a bankok által tisztességtelenül felszámolt összeg 1%-át adományozzák a BAÉSZ-nak, mert semmilyen költségvetési támogatásunk nincs, én is befizettem a hadikasszába 36 ezer forintot. Nekem az OTP 12.400 CHF-et írt jóvá, ez 3.600.000 Ft. így az 1%-a 36.000 forint. Eddig sem azt az elvet követtem, hogy „fogjuk meg és vigyétek”, hanem megfogtuk és vittük azokkal, akik hajlandóak voltak áldozatot vállalni.

Nem tisztünk kideríteni, hogy mindazok, akik szétszabdalták a kifosztottak táborát, saját elhatározásból vagy megbízást teljesítve cselekedtek, nem tisztünk kideríteni azt sem, hogy a minket rágalmazók, saját elhatározásból, vagy megbízást teljesítve rágalmaztak. A feljelentéseink alapján majd a bíróságon minden bizonyítást nyer úgy, ahogy bizonyítást nyer az emberek kifosztása és a hatályos törvények megszegése is.

loading...

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Azokhoz szólok, akik vissza akarják kapni szabad életüket, akik felfogták, hogy nélkülük mi sem tudunk teljes megoldást kiharcolni. Azokhoz a rendőrökhöz, akik személyesen mondták el nekem kifosztásuk kálváriáját, azokhoz a köztisztviselőkhöz, akik most elölről kezdhetik kifizethetetlen forintosított törlesztésüket és mindazokhoz a tanárokhoz, munkásokhoz és munkanélküliekhez, kik eddig nem merték, vagy nem akarták felvállalni a saját létérdekükért való kiállást, szólok hozzájuk, hogy ez az utolsó „dobása” mindenkinek ebben az ügyben.

Ez az utolsó Nagy Devizás Tüntetésünk, ez lesz A Bizonyítás Napja!

2015. szeptember 12-én, Budapesten a Hősök Terén, békésen, törvényesen, de határozottan kimondjuk, hogy Nem Fogadjuk El, a ránk erőltetett törvénytelen kifosztást.

Minden kifosztottnak joga van otthon maradni, minden kifosztottnak joga van minket nem szeretni, minden kifosztottnak joga van várni arra, hogy a másik kifosztott majd kikaparja helyette is, minden kifosztottnak joga van éppen nem ráérni és minden kifosztottnak joga van banános dobozt gyűjteni, mert szüksége lesz rá a kilakoltatásnál, ha nem leszünk elegen.

Egy ilyen tüntetésnek vannak költségei, csak a mobil wc-k díja több százezer Ft. Szóval ne feledje, 1%-a annak amit mi szereztünk vissza azért, hogy visszaszerezzük a szabadságunkat. Eddig összesen 52 ember utalt velem együtt, ez elég szegény teljesítmény, hogy mást ne mondjak.

2015. Szeptember 12. Budapest, Hősök Tere

A BIZONYÍTÁS NAPJA!
(Parlamenti pártok zászlajai, emblémái és címerei ki vannak tiltva a megmozdulásról) 
[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A LEGFŐBB ÜGYÉSZ FELESÉGE A JEGYBANKNÁL HAVI ÖT MILLÁT KERES.
A LEGFŐBB ÜGYÉSZ FELESÉGE A JEGYBANKNÁL HAVI ÖT MILLÁT KERES

A LEGFŐBB ÜGYÉSZ FELESÉGE A JEGYBANKNÁL HAVI ÖT MILLÁT KERES A sok pénznél jobb a mégtöbb... [cn-social-icon] Több mint négymillió...

"DEVIZAHITELES" BANKI ELSZÁMOLÁS - TE PERELSZ? KEVIN VÁLASZOL.
“DEVIZAHITELES” BANKI ELSZÁMOLÁS – KEVIN VÁLASZOL

Az alábbi videó, és a hozzá tartozó leírás a Devizahitel-rendezés facebook oldaláról származik: [cn-social-icon] Feltettem néhány kérdést Kevinnek, Magyarország legsikeresebb devizahiteles...

Close