MOST A BANK FIZET-VÁLTOZNAK AZ IDŐK!

MOST A BANK FIZET-VÁLTOZNAK AZ IDŐK!

MOST A BANK FIZET-VÁLTOZNAK AZ IDŐK!

[good_old_share]


A „deviza”-hitelezéssel kapcsolatos rossz hírek mellet mostanában egyre több jó hírrel is szolgálhatunk!Az előző cikkünkben beszámolhattunk arról, hogy a kölcsönszerződés megkötése előtt szükségképpen létrejön a bank és a fogyasztó között egy tanácsadási szerződés, amelynek a megszegése a bank által (elégtelen fogyasztó felvilágosítás) kártérítési kötelezettséghez vezet a fogyasztó irányában.

loading...

Erről IDE KATTINTVA bővebben olvashatsz, most pedig arról számolhatunk be, hogy hazánkban a bank megsértette az együttműködési és tájékoztatási kötelezettségét, a felperes a téves tájékoztatásra tekintettel.

Ezzel kapcsolatban az ítéleteket megtalálod a cikk végén.

A Hitelsikerek közölte az alább olvasható cikket.

Amikor a Lombard fizet.Kedves Olvasóink!

Másodfokon is megnyerte az adósi képviselet a Lombard Lízing Zrt. elleni pert! Az ítélet mintegy 750.000.-Ft lízingdíj visszafizetésre, valamint jelentős perköltség  megfizetésére is kötelezte őket.

loading...

“A törvényszék megállapította, hogy az alperes az általa adott kifejezetten téves szóbeli tájékoztatással megsértette az együttműködési és tájékoztatási kötelezettségét, a felperes a téves tájékoztatásra tekintettel nem tudta megfelelően értelmezni az írásos tájékoztatást.

A téves vagy nem megfelelő tartalmú tájékoztatás, illetve félrevezető tájékoztatás alapján megállapítható, hogy a felperes a szerződés megkötésekor tévedésben volt, az alperes intézmény őt szándékosan megtévesztette.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A felek valós szerződéses akarata az alperes képviseletében – álképviselőként, de az alperes által jóváhagyottan – eljáró magánszemély téves információi miatt nem terjedt ki az árfolyamkockázatra.”Az első és másodfokú ítéletek letölthetők itt: elsőfokú ítélet; és másodfokú ítélet.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
HOPPÁ! A BANKOK MÉGIS KÁRTÉRÍTÉSSEL TARTOZNAK?
HOPPÁ! A BANKOK MÉGIS KÁRTÉRÍTÉSSEL TARTOZNAK?

HOPPÁ! A BANKOK MÉGIS KÁRTÉRÍTÉSSEL TARTOZNAK? [good_old_share] Az alábbi cikk a hiteles Mozgalom weboldalán jelent meg.   Német devizahiteles ügy...

MI NEM ADJUK! ÉS TI?
MI NEM ADJUK! ÉS TI?

MI NEM ADJUK! ÉS TI? [good_old_share] Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! Az elköteleződés hatalma. – Amikor mindenki előtt felvállalod a célodat,...

Close