NÉPSZAVAZÁSI KEZDEMÉNYEZÉS-RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY

NÉPSZAVAZÁSI KEZDEMÉNYEZÉS-RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY.

NÉPSZAVAZÁSI KEZDEMÉNYEZÉS-RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY

[good_old_share]

Az már most tisztán látható, hogy ennek a kezdeményezésnek a jelenlegi parlamenti pártjaink nem fognak örülni. (Igaz, mi sem örülünk neki, hogy kampány és más célokra, az emberek befizetett adóforintjait használják fel!)loading...

Kásler Árpád közleményét az alábbiakban változtatás nélkül közöljük. Kíváncsian várjuk a véleményedet a közleményben megfogalmazott pontokkal kapcsolatban.

„A politikai pártok kampánypénzt ne vehessenek igénybe, legyen vége a politikai pártok pártszövetségek mögé való rejtőzködésének, valós társadalmi támogatás nélkül, II. Rákóczi Ferenc, Széchenyi István, Deák Ferenc, Kossuth Lajos földi maradványait a Felsőházba” – ezek vannak A Haza Pártjának népszavazási kezdeményezésében.

A Haza Nem Eladó Mozgalom, rövidített nevén A HAZA PÁRTJA, 2016.04.18-án a Nemzeti Választási Irodához népszavazási indítványt nyújtott be, miután szombaton, 16-án megtartotta sikeresen ez évi választmányi ülését, nagy létszámú párttag és meghívott vendég jelenlétében.

A három kérdés pontosan így hangzik:

1., „Egyetért-e Ön azzal, hogy a politikai pártok az országgyűlési választások alkalmával, kampány célra felhasználható költségvetési támogatást, (kampánypénzt) ne vehessenek igénybe?”

loading...

2., „Egyetért-e Ön azzal, hogy azok a politikai pártok, amelyek az elmúlt és a jövőbeni országgyűlési választások során egymást követő két választáson pártszövetségben mérettették, vagy mérettetik meg magukat és az elért eredmény következtében költségvetési támogatásban részesültek, vagy részesülni fognak, a soron következő választáson ne indulhassanak pártszövetségben?”

3., „Egyetért-e Ön azzal, hogy II. Rákóczi Ferenc, Széchenyi István, Deák Ferenc, Kossuth Lajos földi maradványai az Országház Felsőházi termében (Felsőházában) kerüljenek végső elhelyezésre, hogy szellemiségükkel vigyázzák a jelen és jövő politikusait?”

Itt az idő egy rendkívül széles társadalmi összefogásra politikai hovatartozás nélkül, minden civilnél és nem civilnél lelkiismereti kérdéssé kell hogy váljon e három kérdésnek az érvényesítése. Elvárjuk a politikai pártok egységes támogatását. Tarthatatlan állapot az, hogy milliárdokhoz jutnak politikai pártok úgy, hogy több cikluson keresztül nem állapítható meg a valós társadalmi támogatottságuk azáltal, hogy „pártszövetségek” mögé rejtőznek.Miután a bürokrácia útvesztőin keresztül, jóváhagyásra és kiírásra kerül a népszavazás, 120 napon át gyűjthetjük a három igenes válaszokat, aláírásokat. Várjuk mindenki jelentkezését, ki segítségünkre lesz kettőszázezer aláírás összegyűjtésében. Már most jelentkezzenek a civil emberek és szervezetek, jelentkezni lehet a kaslerarpad@yahoo.com email címre.

Köszönet mindazon párttagjainknak és tisztségviselőinknek, kik a legnagyobb titoktartás mellett dolgoztak, hogy e nagy jelentőségű népszavazási indítvány e szakaszába elérkezhessen.

Kásler Árpád

Kíváncsian várjuk a véleményedet a közleményben megfogalmazott pontokkal kapcsolatban.Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
WELLMANN MEGKAPTA AZ ÜZENETET? TE MIT ÜZENNÉL NEKI?
WELLMANN MEGKAPTA AZ ÜZENETET? TE MIT ÜZENNÉL NEKI?

WELLMANN MEGKAPTA AZ ÜZENETET? TE MIT ÜZENNÉL NEKI? [good_old_share] Póka László- Az ATV is tudósított rólunk.   Éjszakára három ember...

KI IS AZ UZSORÁS? EZER SEBBŐL VÉREZNEK A FAKTORÁLT TARTOZÁSOK!
KI IS AZ UZSORÁS? EZER SEBBŐL VÉREZNEK A FAKTORÁLT TARTOZÁSOK!

KI IS AZ UZSORÁS? EZER SEBBŐL VÉREZNEK A FAKTORÁLT TARTOZÁSOK! [good_old_share] Újabb érdekes kérdés az ügyleti kamatok, késedelmi kamatok kapcsán....

Close