MENTŐMELLÉNY A “DEVIZA”-KÁROSULTAKNAK.

MENTŐMELLÉNY A "DEVIZA"-KÁROSULTAKNAK.

MENTŐMELLÉNY A "DEVIZA"-KÁROSULTAKNAK.

[good_old_share]

Felvételkori árfolyamon történő forintosítás? Kártérítés a „deviza”-károsultaknak?

A Jobbik ezeket a témákat „feszegeti” a parlamentben. Természetesen a károsultak pontosan tudják, hogy ez lenne az alap, de ez mellett a felelősök megnevezése, és büntetőjogi felelősségre vonása is meg kellene, hogy valósuljon.
Sajnos úgy tűnik, hogy a kormánypártok (FIDESZ-KDNP) meg tesznek mindent annak érdekében, hogy ne legyen felvételkori árfolyamon történő forintosítás, és a felelősök se kaphassák meg méltó büntetésüket.

Összeült a devizahiteles-kerekasztal. Részletek Varga-Damm Andreától, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltjétől.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/
loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM