LEHET, HOGY MÁR KI IS FIZETTED A HITELED?

LEHET, HOGY MÁR KI IS FIZETTED A HITELED?

LEHET, HOGY MÁR KI IS FIZETTED A HITELED?

[good_old_share]


loading...

Új banki elszámoltatás? Igen! Ez újra esélyt adna az átvert "deviza"-károsultaknak!A devizahiteleket újra kell számolni, mégpedig a felvételkori árfolyamon! Addig viszont vezzessen be kilkoltatási moratóriumot ezekben az ügyekben a kormány, hiszen lehet, hogy az új számítás alapján, valakik már rég ki is fizették a végrehajtás alatt álló ingatlant.

A devizahitelek 120 000 családnak, 900 000 embernek a véres valóságot jelentik a mai napig. Matolcsy György szerint ők csak az "úgynevezett károsultak".

635 családot lakoltattak ki csak azóta, hogy a moratórium véget ért! (ezt szorozd be 3 fővel!!!)

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Nagy kérdés az, hogy a családbarát kormánykoalíció, aki 2018-at a családok éveként hirdette meg, illetve saját kommunikációja szerint senkit nem hagy az út szélén, mikor szünteti be a NAGY DEVIZAHITELES HOLOKAUSZTOT? Mikor lesz kész érdemben lépni az emberek életének, egészségének megmentése érdekében?A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading...
loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAHITEL, ÁPOLÁSI DÍJ - NEM ADOM FEL!
DEVIZAHITEL, ÁPOLÁSI DÍJ – NEM ADOM FEL!

DEVIZAHITEL, ÁPOLÁSI DÍJ - NEM ADOM FEL! [good_old_share] NEM ADOM FEL! NEM KAPTAM MÁRA IDŐPONTOT DÖMÖTÖR ÁLLAMTITKÁRTÓL, ÍGY ÚJABB LEVELET...

EZ MEG MI ? ?
EZ MEG MI ? ?

EZ MEG MI ? ? [good_old_share] Szerinted mi lehet a felvételen látható gázfelhő?   Ti küldtétek - Harkai Bulcsú Bánk...

Close