MÉGISCSAK LESZ IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS?

MÉGISCSAK LESZ IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS?

MÉGISCSAK LESZ IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS?

[good_old_share]


loading...

Izgalmas fejlemény a jogász-bankárbálos erőszak ügyében. – Mégis csak lesz igazság szolgáltatás?

 

Sokak által ismert, hogy egy nagydarab, jól öltözött, agresszív fazon a 2017-es bankár és jogász bál előtt megütötte, fellökte, majd magára hagyta az idős, bottal járó, Törtelli Marikát. Videó a cikk alján nézhető meg.Többen tettünk feljelentést az ügyben. Tanúként kihallgattak, de nem garázdaság, vagy egyéb cselekménnyel gyanúsították meg a lökdösődés fickót, hanem könnyű testi sértéssel. Ekkor a rendőrségen újabb feljelentést tettem.

Nem sokkal később jött az értesítés, hogy vádlottként idéznek több tüntetőt, mert az agresszív fazon, aki az idézés szerint Tóth Gábor névre hallgat, feljelentett többünket rágalmazás és becsületsértés miatt. Ezen a békítő meghallgatáson újabb feljelentést tettem, és kértem a bíróságot, hogy garázdaság miatt folytassák le az eljárást.

Két izgalmas hír érkezett a közelmúltban:
1. A véleménynyilvánítókat felmentette a bíróság. A remek indoklással ellátott végzés és a feljelentés a képek között látható.
2. Büntető eljárás indult a nagydarab fickó ellen. Többünket megidéztek tanúnak a tárgyalására. 2018. október 18. 11:15. – BKKB Budakeszi út 51. A tárgyalás minden bizonnyal izgalmas lesz.

loading...Az ügyben van még egy csavar. Amikor a békítő tárgyalás volt, akkor meglepődve láttuk, hogy ez a Tóth Gábor egyáltalán nem hasonlít a videón garázdálkodó fickóra. Úgy tűnik, mintha elvállalta volna valaki helyett a balhét. Kit akarhatnak menteni a felelősségre vonás elöl? 
Már csak ez miatt is érdemes eljönni, hogy magad is meggyőződhess arról, hogy a valódi bűnös áll-e majd bíróság előtt.

Továbbra is fontos, hogy ha valaki felismeri a videón látható – Marikát bántalmazó – fazont, akkor jelentkezzen, vagy értesítse a rendőrséget. A bűnöst érdemes jogászok, vagy bankárok köreiben keresni. Sokat segíthet a vele érkező hölgy kilétének a felkutatása is.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Cselekedj! Legyél győztes! Állj a bátrak közé! Póka László.

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
LEHET, HOGY MÁR KI IS FIZETTED A HITELED?
LEHET, HOGY MÁR KI IS FIZETTED A HITELED?

LEHET, HOGY MÁR KI IS FIZETTED A HITELED? [good_old_share] Új banki elszámoltatás? Igen! Ez újra esélyt adna az átvert "deviza"-károsultaknak!...

DEVIZAHITEL, ÁPOLÁSI DÍJ - NEM ADOM FEL!
DEVIZAHITEL, ÁPOLÁSI DÍJ – NEM ADOM FEL!

DEVIZAHITEL, ÁPOLÁSI DÍJ - NEM ADOM FEL! [good_old_share] NEM ADOM FEL! NEM KAPTAM MÁRA IDŐPONTOT DÖMÖTÖR ÁLLAMTITKÁRTÓL, ÍGY ÚJABB LEVELET...

Close