KÖZLEMÉNY AZ OLVASÓKHOZ

KÖZLEMÉNY AZ OLVASÓKHOZ.

KÖZLEMÉNY AZ OLVASÓKHOZ

[cn-social-icon]

Kedves Olvasók!

Többen is kifogásolták, hogy korábbi híreket, cikkeket is visszaközlünk az oldalon.

Tudnotok kell, hogy az NCK közösségi média csatornáira (Facebook, Twitter, Google+, Youtube) naponta több száz, esetenként pedig ezer feletti új olvasó érkezik (és csatlakozik hozzánk), illetve iratkozik fel a hírlevelekre.

Ezek az olvasók most kerültek olyan helyzetbe, hogy foglalkozni kezdtek a „deviza”- csalás problémájával, és éppen ezért a régi hírek is újak számukra.Nagyra becsüljük a régi, rendszeres olvasóinkat, de kérjük, hogy tiszteljük meg azokat az embereket is, akik csak mostanában kezdenek érdeklődni a téma iránt. A legtöbben még alapjaiban sem látják és értik azt a folyamatot, amely a törzsközönség számára már teljesen világos.

Arra kérjük rendszeres olvasóinkat, hogy kérdések esetén, ezeken a csatornákon türelmes válaszokkal segítsék azokat, akik csak most „érkeztek” közénk.

Látva az újonnan érkezők érdeklődését és nagy számát, az NCK szerkesztősége úgy határozott, hogy a régebbi, „klasszikusnak” számító anyagokból is közölni fogunk időnként. Köszönjük a türelmet és a megértést.

loading...

Nemzeti Civil Kontroll Szerkesztősége

[cn-social-icon]

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
SZERZŐDÉS-SEMMISSÉG! KAMAT NÉLKÜL ÉRVÉNYTELEN!
SZERZŐDÉS-SEMMISSÉG! KAMAT NÉLKÜL ÉRVÉNYTELEN!

SZERZŐDÉS-SEMMISSÉG! KAMAT NÉLKÜL ÉRVÉNYTELEN! [cn-social-icon] Már megszokhattuk, hogy a nagytőkét kiszolgáló politikusok érdekében tevékenykedő lakájmédia mélyen elhallgatja azokat a sikereket,...

ÁLLAMPER KÖZLEMÉNY - OSZD MEG!
ÁLLAMPER KÖZLEMÉNY – OSZD MEG!

ÁLLAMPER KÖZLEMÉNY - OSZD MEG! [cn-social-icon] Bíróságon 211 (kettőszáztizenegy) felperes jogi képviseletében 2015. február 5. napján benyújtottam a mellékleteivel együtt...

Close