KÖZLEMÉNY AZ OLVASÓKHOZ

KÖZLEMÉNY AZ OLVASÓKHOZ.

KÖZLEMÉNY AZ OLVASÓKHOZ

[cn-social-icon]

Kedves Olvasók!

Többen is kifogásolták, hogy korábbi híreket, cikkeket is visszaközlünk az oldalon.

Tudnotok kell, hogy az NCK közösségi média csatornáira (Facebook, Twitter, Google+, Youtube) naponta több száz, esetenként pedig ezer feletti új olvasó érkezik (és csatlakozik hozzánk), illetve iratkozik fel a hírlevelekre.

Ezek az olvasók most kerültek olyan helyzetbe, hogy foglalkozni kezdtek a „deviza”- csalás problémájával, és éppen ezért a régi hírek is újak számukra.Nagyra becsüljük a régi, rendszeres olvasóinkat, de kérjük, hogy tiszteljük meg azokat az embereket is, akik csak mostanában kezdenek érdeklődni a téma iránt. A legtöbben még alapjaiban sem látják és értik azt a folyamatot, amely a törzsközönség számára már teljesen világos.

Arra kérjük rendszeres olvasóinkat, hogy kérdések esetén, ezeken a csatornákon türelmes válaszokkal segítsék azokat, akik csak most „érkeztek” közénk.

Látva az újonnan érkezők érdeklődését és nagy számát, az NCK szerkesztősége úgy határozott, hogy a régebbi, „klasszikusnak” számító anyagokból is közölni fogunk időnként. Köszönjük a türelmet és a megértést.

Nemzeti Civil Kontroll Szerkesztősége

[cn-social-icon]

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM