SZERZŐDÉS-SEMMISSÉG! KAMAT NÉLKÜL ÉRVÉNYTELEN!

SZERZŐDÉS-SEMMISSÉG! KAMAT NÉLKÜL ÉRVÉNYTELEN!

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Már megszokhattuk, hogy a nagytőkét kiszolgáló politikusok érdekében tevékenykedő lakájmédia mélyen elhallgatja azokat a sikereket, melyeket a bátor „deviza”- adósok érnek el a bankokkal vívott egyenlőtlen küzdelemben.Sajnos csak rendkívül kevés médium számol be az „adósok” által megvívott sikeres ütközetekről.

A politika és a bankárvilág közös aggodalma érthető, hisz nem szeretnék, ha a már korábban általuk sikeresen átvert „devizások” vérszemet kapnának, és perek ezreit zúdítanák a nyakukba. Még a végén kiderülne, hogy hazánkban milyen ocsmány módon húzta be a csőbe a jobb sorsra érdemes családokat a bankvilág, amely összenőtt a politikai „elittel”.

Mi természetesen igyekszünk hírt adni ezekről a sikerekről. Ide kattintva a Hitelsikerek.hu weboldalon korábban megjelent anyagok egy részét olvashatod  >>> KATT

Alább pedig a HitelSikerek egy viszonylag friss beszámolója található:

CIB Lízing: kamat nélkül érvénytelen!

A Fővárosi Törvényszéken született egy újabb nagyszerű – elsőfokú – ítélet! A CIB Lízing autókölcsön-szerződésében nem szerepel a kamat, ami a bíróság (és persze a törvény) szerint a szerződés teljes semmisségét eredményezi (régi Hpt 213§ c) ).Ebben az ügyben az adós 3,5 millió forint kölcsönt kapott 2007-ben, melyre összességében közel 7 millió forintot befizetett a banknak. A teljes semmisség kimondásával a bank köteles az ügyfél számára 2,5 millió forint túlfizetést visszafizetni. Ezzel tehát a bank is megkapja a tisztességes (törvény szerinti) kamatokat, de természetesen csakis forint alapon! Szívből gratulálunk dr Némethi Csanád ügyvéd úrnak!   Az Ön szerződésében szerepel az ügyleti kamat mértéke?

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Szólj hozzá

Hozzászólás