“DEVIZAADÓS SZEMMEL: CÉLKERESZTBEN A KÖZJEGYZŐK

"DEVIZAADÓS SZEMMEL: CÉLKERESZTBEN A KÖZJEGYZŐK

Devizaadós szemmel: Célkeresztben a közjegyzők

Még ez évben a devizaadós jog -és vagyonvédelem célkeresztjébe kerülnek a "torkosborz" bankok mellett – akiknél a szerződések és végrehajtások megtámadása zajlik a tisztességes, pénzváltás nélküli elszámolás érdekében – a könyvvizsgálók. Sorra kerülnek aztán a végrehajtók és maga a magyar állam is.


loading...

A könyvvizsgálók ugyanis törvénytelenül, cinkosként közreműködtek és működnek a bíróságok "megsöntölésében", azaz megkerülésében. Erről szólt legutóbb a mainstrem médiában az LMP a devizaadósok promlémái kapcsán. A devizaadós bíróság előtt jelen időben nem élhet EU jogával, azaz hogy a bíróság előtt vitathassa a bank által csalárd módon számolt követeléseket, mert egyből – a közjegyzői záradék alapján – ráhajtják a végrehajtót.

A végrehajtó kifosztó, vagyonelkobzó tevékenysége az egekbe kiált. Egy átlagos tízmilliós vagyoni elemnél minimum hét millióval fosztják meg a devizaadóst egy milliós júdáspénzért. A magyar állam pedig a 2001-2014-ig terjedő időszakban saját népe kárára "béna kacsázott". Napjainkra. Dr. Róna Péter megnevezte a személyi felelősöket is a magyar állam részéről. . Itt az ideje annak, hogy mindenki – aki azt kiérdemelte – bíróság elé járuljon,.

MORATÓRIUM! ELSZÁMOLÁS! KÁRTÉRÍTÉS! Címszavakban ez a devizaadósok szentháromsága, mert a devizaadósok nem mások, mint a bankok s a magyar állam által 2004-2010 közötti időszakban megvezetett forintadósok.


Vegyük csak újra! Hogy mindenki értse!

loading...

1.) A devizaadósok nem mások, mint a bankok és a magyar állam által 2004-2010 közötti időszakban megvezetett forintadósok. Tehát a PÉNZVÁLTÁSSAL átvert forintadósok. 

2.) A devizaadós, nem devizahiteles! Devizahiteles az, akinek deviza jövedelme van és arra alapozva devizában vett fel kölcsönt és abban is fizet, így abban is számol el.  Esetükben PÉNZVÁLTÁSRÓL SZÓ NINCS. Ahogy a forintadósoknál sincs az elszámolásban pénzváltás. 

3.) No ezekből a devizaadós kontraktusokból és  ügyletekből a pénzváltást a nyilvántartásokból és  elszámolásokból (!)  kell sürgőséggel és törvényileg kivágni. Likvidálni. Az elszámolásra nézve pedig a jogegyelőségre és ebből eredően a jogbiztonságra tekintettel VISSZAMENŐLEG, azaz ÚJRA KELL SZÁMOLNI a befizetéseket és a tartozásokat szerződésenként. Ez a III. Orbán kormányzat és a befolyása alatt álló kétharmados törvényhozás aktuális feladata!

Ami a médiában – tömegkommunikációban megy –  megy ez ügyben az nemes egyszerűséggel parasztvakítás. A törvényhozásban és a bíróságokon (hazai, EU) dőlnek és dőlhetnek el a dolgok.  – Devizaados.hu

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
KÉSZÜLHETNEK A DEVIZAHITELESEK: ÍGY MENTIK MEG ŐKET ŐSSZEL
KÉSZÜLHETNEK A DEVIZAHITELESEK: ÍGY MENTIK MEG ŐKET ŐSSZEL

A Kúria ősszel várható jogegységi döntése után állíthatja össze a kormány a devizahitelesek megsegítésére szánt, remélhetőleg végleges csomagot. A döntés...

FIGYELEM! ÚJABB BANKI ÁTVERÉS! ALÁ NE ÍRJ SEMMIT!
FIGYELEM! ÚJABB BANKI ÁTVERÉS! ALÁ NE ÍRJ SEMMIT!

FIGYELEM ! Újabb átverés , egyenlőre az OTP-ről hallottunk !! Alá ne írj semmit !! Facebook - Éva Nagytól átvéve...

Close