Jön a devizahiteles IGAZSÁG NAPJA – 2021. szeptember 02.

Nemzeti Civil Kontroll, devizahitel, deviza, hitel,

Jön a devizahiteles IGAZSÁG NAPJA – 2021. szeptember 02.

"Reszkessetek bankok, mert már mi is ismerjük az "Évszázad csalásának" a módszertanát!" (És várható, hogy az EUB is hamarosan pozitív döntést hoz a hazai devizakárosultaknak)Közeledik a bankok játékának "végórája"??? Meglátjuk…

Meglátjuk, hogy a Magyar (Európai Uniós állampolgárokra) nézve is kötelező érvényű lesz-e az Európai Uniós jog.

A Devizahitelesek Mentőöve Egyesület oldalán jelent meg az alábbi rövid üzenet.

Reméljük, hogy az igazság napja!!!!! 2021. szeptember 02.
Ekkor hirdeti ki az ítéletét az EUB C-932/19-es eljárásában.

Ha nekünk is biztosítják az eu-s fogyasztói jogainkat, mint az összes többi polgár számára, akkor semmisek a szerződéseink és a bankoknak mindenkit kártalanítani kell az árfolyamrés okozta semmisségből kifolyólag.

Reszkessetek bankok, mert már mi is ismerjük az "Évszázad csalásának" a módszertanát!

Minél nagyobb a bűn, annál nehezebb legyőzni, de mi soha nem adjuk fel!!!
Zomorszky-Fehér Zsolt

Tehát nagy reményekkel várjuk közösen az említett napot, és vele együtt a friss híreket!

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM