A JOGI EGYETEM SELEJTJEIRŐL.

A JOGI EGYETEM SELEJTJEIRŐL.

A JOGI EGYETEM SELEJTJEIRŐL.

[good_old_share]

Barabás Gyula – Pénzügyi tanácsadás

 

A jogi egyetem selejtjeiről néhány rövid mondatban, mert ők is Bánáti úr kollégái!
Egyszer volt, hol nem volt…. volt egy felmondott szerződés 2009 márciusában.

5 hónappal később a követelést megvette egy győri kft. Éppen akkor alapították. Levelezési címe egy budapesti ügyvédi iroda volt.

A cég sokat nem gondolkodott, elindított egy végrehajtási eljárást. Egyszer csak hipp-hopp, megjelent egy vevő, aki a végrehajtási eljárásban de árverésen kívül megvásárolta a vh kérővel szembeni állítólagos tartozása miatt beszámítással, harmadáron az ingatlant.

Egy "dr né" volt az árverési vevő…. mondjuk.

Az adósnál megjelent egy postás, aki egy ügyvédi irodától hozott levelet. A teljes tartozás behajtásával kapcsolatban jelezte, hogy ezt bizony rendezni kellene. Mind a 18 millió forintot. 9-ről indultunk eredetileg.
A győri kft levelezési címe éppen megegyezett az ügyvédi iroda levelezési címével. És vajon ezek után ki lehetett a titokzatos cég aki beszámítással megvette az ingatlant fillérekért?

Hát persze, hogy az ügyvéd úr kedves felesége!!!! – Barabás Gyula – Pénzügyi tanácsadás.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM